ads

Rabu, 9 April 2014

06 di bentong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bentong - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Mar 2014 11:44 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Mar 2014 11:25 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Kamera tersembunyi <b>di</b> kesan <b>di</b> tandas wanita Hospital <b>Bentong</b>

Posted: 02 Feb 2014 06:19 AM PST

3 kamera tersembunyi berbentuk penyangkut baju dan kotak hitam

3 kamera tersembunyi berbentuk penyangkut baju dan kotak hitam

Kuantan: Tindakan tidak bertanggungjawab pihak yang meletakkan tiga kamera tersembunyi berbentuk penyangkut baju dan kotak hitam berukuran kira-kira 10 sentimeter di tandas kakitangan wanita Hospital Bentong, baru-baru ini, berkemungkinan didalangi orang dalam.

Pengarah Kesihatan Negeri Datuk Dr Norhizan Ismail berkata, tandas berkenaan yang berada di bahagian unit rawatan kecemasan hanya boleh digunakan oleh kakitangan hospital saja malah orang awam tidak dibenarkan sama sekali memasukinya bagi mengelak kesesakan atau mengganggu privasi doktor atau jururawat yang bertugas.
Katanya, perbuatan meletakkan kamera di bawah sinki dan berbentuk penyangkut baju disedari apabila seorang kakitangan wanita hospital ternampak cahaya merah seolah-olah sedang merakam gambar.

"Kita tidak menolak ada pembabitan daripada orang dalam berikutan tandas itu hanya boleh digunakan oleh kakitangan wanita saja manakala orang awam tidak dibenarkan.
"Kami menyerahkan kepada polis untuk melakukan siasatan terperinci dan sekiranya didapati ada kakitangan hospital berkenaan terbabit, pihak kami akan mengambil tindakan tegas," katanya, ketika dihubungi di sini, semalam.
Sebelum ini, seorang kakitangan hospital berkenaan menjumpai tiga kamera tersembunyi berbentuk penyangkut baju dan kotak hitam berukuran kira-kira 10 Sentimeter di tandas kakitangan wanita sekali gus mengundang pelbagai persoalan masyarakat seterusnya menjadi perbualan hangat di laman sosial.

Screenshot kakitangan hospital yang menceritakan tentang kamera tersembunyi yang dijumpai

Screenshot kakitangan hospital yang menceritakan tentang kamera tersembunyi yang dijumpai

Antara pihak yang menyebarkan perkara itu adalah badan pemantau jenayah, MyWatch, menerusi twitternya turut berkongsi gambar yang dimuat naik seorang individu dipercayai kakitangan hospital itu menerusi akaun Facebooknya.

Sumber: Harian Metro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SuJer....: Percutian Satu Hari <b>Di</b> Bukit Tinggi, <b>Bentong</b>, Pahang <b>...</b>

Posted: 31 Mar 2014 01:52 AM PDT

Cuti sekolah seminggu nie macam biasalah semua sibuk nak bawa anak2 pergi bercuti..macam aku dan suami oleh kerana terlalu sibuk bekerja...sampai x tau masa bila yang sesuai untuk bawa anak2 berjalan..lebih2 lagik encik suami yang memang hari Sabtu dan Ahad adalah hari wajib bekerja untuk dia...
kesian dengan anak2..aku pun mula menggoogle tempat2 menarik yang mudah dan senang untuk dikunjungi dan x perlu nak ambil masa yang panjang untuk bercuti di tempat tersebut...maksudnyer tak perlu bermalam la...g satu hari jer...tu la yang aku maksudkan percutian satu hari..hahahaha
Jadi sebagai keputusannyer dan juga menggantikan semula tempat percutian yang dulu yang sepatutnyer aku pergi tapi aku x jumpe tempat...sampai terpaksa tukar plan g Janda Baik jerrr...BUKIT TINGGI..itulah tempat yang aku tuju..muehehehehe...malas nak citer panjang just nak tunjukkan gambar jerrr...
Ni gambar masa memula sampai..teruja anak2 dan suami..termasuklah aku..hihihi
 Turn aku plak nak amik gambor nyer..pergi sebenarnye 3 buah kereta..ada geng2 encik suami yang ikut..x sempat nak bergambar reramai..amik gambor sendiri jelahhhh....
 Mulakan perjalanan..hari panas masa nie..x sangka plak bila dah petang hujan lebat..
 Hehehe..posing berdua..Fariezal merajuk masa nie..bad mood terus...
 Ramainyer orang....huhuhu
 Nie kawan encik suami yang tolong amikkan....kenang-kenangan...
 Cantikkan..cam luar negara..abis kita nak g luar negara ongkosnyer x cukup..g sini pun jadilah...hahaha
 Tengok jelah gambar nie..
 Ada 4 ekor itik kat bawah nie..2 hitam dan 2 putih..
 Tengok Fariezal tu..masam jerkk
 Makan aiskrim dengan popcorn jerk..air tin rm6 setin..mahal woooo..
 Dapat belon percuma...badut yang buat..
 Ni pandangan dari menara..pandangan belakang..
 Nie plak pandangan hadapan..
 Nie dah sampai kat Rumah Jepun..nak g sini kena naik shuttle bus...naik kereta sendiri pun boleh gak.lagik senang kot..sebab nak tunggu turn naik bas tu punyerlah susah..ramai gilee..
 Sape nak pakai kimono nie sepasang rm20..
 Cantikkan pemandangan dia..
 Nie pintu masuk...dalam hutan atas bukit tau
Sebenarnyer untuk orang yang suke bershopping memang x berape bestlah pergi ke sini sebab xde langsung pun tempat bershopping..tapi kalau macam aku yang suke bergambar dan sukekan tempat cantik boleh pergi sini..aman dan damai jerk...
Kalau nak pergi tempat2 yang ada sekitar Bukit Tinggi ni better naik kereta..aku x suggestkan korang naik shuttle bus tu sebab lama sangat dan ramai orang untuk beratur..ada satu lagik tempat yang aku x sempat bergambar iaitu animal park..ada arnab dan rusa yang kita boleh bagi makan sendiri pada dia..sebab bila sampai situ hari hujan lebat sangat..nak kuar kereta pun x boleh..
Kat sini ada juga untuk tempat untuk riadah iaitu rock climbing, flying folks..taman herba...dan banyak lagi aku x henggat..aku sampai sini kul 2 petang..mana taknyer x dapat pergi semua tempat...huhuhu..
Okay..bye...malas dah nak tulis...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved