ads

Selasa, 22 April 2014

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :- di bukit tinggi - Google Blog Search

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


VIDEO: Perempuan Gaduh Di Luar Kafe <b>Bukit Tinggi</b> - MyNewsHub

Posted: 02 Apr 2014 09:50 PM PDT


Tak dapat digambarkan betapa malunya melihat kelakuan dua remaja dalam video di bawah.

Gara-gara tak puas hati mereka bergumpal di luar sebuah kedai makan di Bukit Tinggi, Klang.

Tak dapat dipastikan siapa yang memulakan pergaduhan ini tapi kedua-dua mereka kelihatan bersungguh-sungguh menarik rambut dan menendang satu sama lain tanpa mempedulikan orang sekeliling.

Akhirnya sebab dah tak tahan tengok kedegilan dua budak ni termasuk walaupun sudah dijerkah beberapa kali, seorang lelaki bertindak berdiri di tengah-tengah mereka lalu meleraikan dengan bantuan seorang lelaki lain.

Dapat didengar ada yang menjerit kepada mereka, "Woi sudahlah, tak reti ke? Balik!!"

Yang peliknya tak ada sebarang suara keluar sepanjang pergelutan berlaku jadi tak dapat dipastikan apa punca yang membuatkan kedua-dua mereka naik hantu sampai macam ini. – REM RAMZI MYNEWSHUB

Anda mungkin juga meminati:

VIDEO: Perempuan Gaduh Di Luar Kafe Bukit Tinggihttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Fullscreen-capture-432014-122944-PM.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/Fullscreen-capture-432014-122944-PM-150x150.jpgAuthor MNH myVideoUtama,

Tak dapat digambarkan betapa malunya melihat kelakuan dua remaja dalam video di bawah. Gara-gara tak puas hati mereka bergumpal di luar sebuah kedai makan di Bukit Tinggi, Klang. Tak dapat dipastikan siapa yang memulakan pergaduhan ini tapi kedua-dua mereka kelihatan bersungguh-sungguh menarik rambut dan menendang satu sama lain tanpa mempedulikan orang...

Tak dapat digambarkan betapa malunya melihat kelakuan dua remaja dalam video di bawah. Gara-gara tak puas hati mereka bergumpal di luar sebuah kedai makan di Bukit Tinggi, Klang. Tak dapat dipastikan siapa yang memulakan <a title="VIDEO: Perempuan Sabah Seksi Gaduh Dalam Semak" href="https://www.google.com/url?q=http://mynewshub.my/2013/10/21/video-perempuan-sabah-seksi-gaduh-dalam-semak/&sa=U&ei=--Q8U5a3AoXy2gXygoDADQ&ved=0CAYQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFP1VhKPPwQemELAqvgB3cObbFw_Q" target="_blank">pergaduhan</a> ini tapi kedua-dua mereka kelihatan bersungguh-sungguh menarik rambut dan menendang satu sama lain tanpa mempedulikan orang sekeliling. Akhirnya sebab dah tak tahan tengok kedegilan dua budak ni termasuk walaupun sudah dijerkah beberapa kali, seorang lelaki bertindak berdiri di tengah-tengah mereka lalu meleraikan dengan bantuan seorang lelaki lain. Dapat didengar ada yang menjerit kepada mereka, "Woi sudahlah, tak reti ke? Balik!!" Yang peliknya tak ada sebarang suara keluar sepanjang pergelutan berlaku jadi tak dapat dipastikan apa punca yang membuatkan kedua-dua mereka <a title=" VIDEO: Gaduh Sakan Nak Rebut Tempat Duduk Dalam Bas" href="https://www.google.com/url?q=http://mynewshub.my/2014/02/14/video-gaduh-sakan-demi-tempat-duduk-dalam-bas/&sa=U&ei=--Q8U5a3AoXy2gXygoDADQ&ved=0CAwQFjAE&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNE1wKvgZdq_VlcKu2UaLDMBirIrvw" target="_blank">naik hantu</a> sampai macam ini. - REM RAMZI MYNEWSHUB <iframe src="//www.youtube.com/embed/CGUwJ6G3bmM" height="315" width="420" allowfullscreen="" frameborder="0"></iframe>

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved