ads

Rabu, 28 Mei 2014

06 di brinchang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di brinchang - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 13 May 2014 09:59 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 11 May 2014 09:26 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Apr 2014 09:29 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Apr 2014 10:04 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Mar 2014 10:20 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Jan 2014 09:22 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Dua cedera dihempap besi <b>di Brinchang</b> | Berita Malaysia

Posted: 10 Nov 2013 01:00 PM PST

Dua cedera dihempap besi di Brinchang

CAMERON HIGHLANDS: Dua cedera apabila beberapa batang besi menimpa mereka ketika berada di sebuah bengkel besi yang ditimpa tanah runtuh di Brinchang, lewat petang tadi.

Ketua Polis Daerah Cameron Highlands, Deputi Superintendan Wan Zahari Wan Busu, ketika dihubungi malam ini berkata, mangsa hanya cedera ringan manakala bengkel berkenaan pula terletak di lereng bukit.

Katanya, dua mangsa berkenaan dihantar ke Hospital Hajjah Sultanah Kalsom di Tanah Rata untuk menerima rawatan lanjut.

p 89EKCgBk8MZdE Dua cedera dihempap besi di Brinchang
Dua cedera dihempap besi di Brinchang

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 27 May 2014 12:02 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 26 May 2014 09:51 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di brinchang</b> - Google Blog Search

Posted: 25 May 2014 09:04 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

homestay muslim <b>di brinchang</b> - Cari Homestay in Malaysia

Posted: 22 Mar 2014 06:24 PM PDT

Homestay Sheril Villa ini mampu memuatkan sehingga 3 keluarga dalam satu masa dan hanya untuk disewa harian kepada Muslim. Bagi menjamin keselesaan anda, maximum hanya 20 orang sahaja yang dibenarkan. Kami ingin membantu umat Islam mendapatkan yang bersih dan suci.

Sesuai untuk percutian seisi keluarga yang ingin menikmati keselesaan seperti rumah sendiri sambil menghirup udara yang segar. Suasana persekitaran yang nyaman, selamat dan tenang di alam semula jadi pasti sukar dilupakan. Alamilah sendiri percutian yang mendamaikan di Cameron Highland.

Lokasi sangat berdekatan dengan pasar malam Brinchang.
1km ke bandar Brinchang.
7km ke Tanah Rata. 

sherilhomestay

sherilhomestay1

TERMS & CONDITION

1. Check-in 2.00pm & Check-out 12.00pm.
2. Tempahan yang awal akan didahulukan, first come first serve basis.
3. Homestay ini hanya untuk Muslim.  
4. Dilarang membawa binatang peliharaan, minuman beralkohol, dadah dan barangan yang menyalahi undang-undang. 
5. Sebarang pembatalan tempahan mestilah dimaklumkan awal.
6. Surcas akan dikenakan jika sebarang kerosakan berlaku.
7.  Untuk tempahan, deposit Rm 200. 
   -Pengesahan tempahan hanya akan dibuat setelah deposit diterima dengan cara bank-in. 
8. Sila nyatakan bilangan penghuni semasa menempah. 
   - Jika bilangan penghuni melebihi 15 orang, surcas dikenakan sebanyak RM20 seorang. 
   - Capacity maximum terhad kepada 20 orang sahaja.
*Pihak kami berhak membatalkan tempahan jika anda tidak mengikut terma & syarat di atas.  

Kemudahan yang disediakan:
- 5 bilik tidur
- 3 bilik air
- Sejadah
- Almari pakaian
- Ruang tamu yang luas dan selesa
- TV (astro)
- Water Heater
- Peti ais
- Electric kettle 
- Rice cooker
- Dapur yang lengkap dengan peralatan memasak (HALAL)
- Halaman yang luas untuk kanak-kanak bermain. 
- Parking kereta (3 buah kereta)
- Peralatan BBQ dll.

Harga promosi pembukaan: Rm500

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
   Pak Ku : 011-24025007
   Mak Ku : 019-4069277
   

Keselesaan Anda Diutamakan & Perkhidmatan Kami Dijamin Memuaskan.

Anda akan diberi layanan mesra. SELAMAT BERCUTI!  :)

sherilhomestay3

sherilvilla.blogspot.com

Comments

comments

Pasar Malam <b>Brinchang</b>, Cameron Highland | QasehnyaRania

Posted: 11 May 2014 02:17 AM PDT

memandangkan kami sampai pon dah petang, makanya tak da la nak pergi mana2 hari tu. lepas settle apa yang patut dalam bilik,
kemdian bersiap2 terus keluar ambik angin petang :)

Destinasi hari pertama ke Pasar Malam Brinchang, Cameron Highland.
walaupon hari tu hari jumaat. selalunya pasar malam Brinchang hari sabtu kan. oh ya, mulanya saya tak tau pon kata pasar malam tapi saja nak pi tengok (sebab masa sampai tu khemah semua dah dipasang. ingat ada apa) sekali tanya, dorang cakap
sepanjang cuti sekolah pasar malam di buka setiap hari. haaaa, bestnya :)

suasana di pasar malam.. pendek kata jalan berselisih bahu la. kalau pi petang ok sikit berbanding malam. hari pertama pergi petang. hari kedua pergi lepas maghrib. nak2 pulak hari sabtu lagi la ramai manusia. 
apa la yang dicarik di pasar malam Brinchang ni?
macam2 ada. pilih aje yang mana berkenan.. 

tak selesa sangat nak ambik gambar. ni pon ada la 2,3 keping

anak jagung ni murah giler!!
bagi saya kalau nak beli bantal ke, makanan ke, sayur ke, strawberi ke.. harga di pasar malam lagi murah & berbaloi. 
menu malam pertama.. hahaha..
 napsu makan sungguh.. 
strawberi beli 1 kotak besar, free 1 kotak kecik
ada nasi ayam, rangka ayam, udang & cendawan goreng, air kelapa laut
ini dekat masjid. belakang tu ada kedai makan. boleh la kalau nak merasa makan tapi kami tak pergi pon. menu makan malam beli di pasar malam sajok :)
yang herannya kan dekat atas camron highland ni banyak pulak orang meniaga air kelapa laut. asal ke depan sikit ada.. depan sikit ada lagi.. pendek kata memang banyak la.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved