ads

Jumaat, 16 Mei 2014

06 di janda baik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di janda baik - Google Blog Search


sudipVSsenduk: Centella Asiatica <b>Janda Baik</b>, Pahang (Part 1)

Posted: 13 May 2014 09:54 PM PDT

Sementara tunggu nak check-in, singgah dulu Rumah Bonda untuk main air dan makan tengahari.  
sVs sewa gazebo hujung kiri tu dan 1 pondok supaya senang nak solat dan tukar baju. 
Hampir 3jam melepak dkt situ... Best!

 Sambil menyelam minum air kopi panas cicah rempeyek


Model tuala wanita kanak-kanak

Pukul 3ptg, terus shoot ke sini.
Di Centella Asiatica Garden & Resort kami sewa 2 Lake View , 4 River View & 1 Cottage.  
Cottage tu ada indoor & outdoor kitchen. Senang nak main masak-masak.
River View ada 1 katil queen dan 3 katil single. 
Ada bilik air, kipas, aircond, water heater, mini freezer & cerek letrik. 

 Lake View - 2 katil single

 Seperti biasa, petang ada telematch
 Habis je telematch dalam pukul 6.30pm, terus buat persediaan untuk bbq.
Kita orang je 'tawan' area ruang menonton / dewan makan ni.
Dinner start pukul 8pm.  Ada ayam, daging, frankfurter, steamboat dll.
colek - sos black pepper, sos bbq & sos yong tau foo.
11pm dah terasa sejuk.Tidur malam sila pakai stokin, sweater & selimut ya. 
 Terjaga tengah malam gigil-gigil, gigih cek temperature dalam hp....  
18 darjah celsius!  SEJUK GILER! .
Menangis nak bangun subuh...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved