ads

Sabtu, 17 Mei 2014

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


pray 4 MH370: Berbuka <b>di Tanjung Lumpur</b> - mingzhu collection

Posted: 17 Mar 2014 07:42 AM PDT

Hari ni ai dan oppa puasa,..sudah 16 jamadil awal kiter...alhamdullillah berjaya kami puasa ...biasanya kalau oppa last day kerja malam ahad, senin memang berjaya puasa, dia sahur kat kilang, ai sahur dengan air je kat rumah...kalau dua dua sahur kat rumah memang tak la...kecuali bulan ramadan
sebabkan lama dah kami tak makan kat luar, kami akhirnya bersetuju untuk berbuka di tanjung lumpur hari ni....tempat yang mewah dengan makanan laut segar...kalau orang kl memang kenal sangat dengan tanjung lumpur ni...mana taknya kalau sabtu ahd memang jeng la TJ ni
hari kami macam biasa la, suka ke MAIL IKAN BAKAR....sebabnya banyak pilihan ikan...sebelum keluar tadi kami nonton kylie kwong buat stim maka kami sepkt dengan menu ikan stim...pilih ikan punya pilih dapat la ikan di bawah...tp tak tahu nama ikannya
dekat mail ikan bakar ni ikannya fresh dan banyak pilihan namun stim dia memang tak jadi, xde umphh macam ikan bakarnya...udang tu sedap...harga agak boleh tahan namun masih ok la...menu kami tadi, tiga nasi putih, sekor udang, sekor sutun celup tepung sekor ikan stim, satu kailan goreng biasa dan satu sirap satu tembikai...total rm63 ...sebulan sekali leh layan la...dicadangkan kepada semua peminat ikan bakar...
alhamdullilah kekenyangan...kalu berdua memang seeh(penuh perut) aaa...kheee, maka nikmatMU manakah yang kami dustakan...macam mana makan minum penumpang mh370...ya allah permudahkan urusan mereka.....amin.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved