ads

Sabtu, 31 Mei 2014

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di teluk cempedak</b> - Google Blog Search

Posted: 16 May 2014 03:06 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

My life, my Story: Ber&#39;Henna <b>di Teluk Cempedak</b>

Posted: 28 Feb 2014 04:00 PM PST

Salam...

Last weekend, fa dengan hubby decide nak lepak  and having our lunch kejap kat teluk cempedak sebelum bergegas ke Giant cari barang dapur... lepas je makan.. masa tengah jalan-jalan kat TC, ada ternampak satu gerai yang buat Henna... lama fa tenung and lastly hubby "cakap nak ke?? Jom tanya harga" kitaorang bajet mesti mahal nie... mau RM 30- 40 nie... sekali tanya just RM 10 perhand.. senyum lebar je fa.. heeee hubby siap tolong pilihkan lagi coraknya... ^_^

pilih punya pilih..naaaa ini la hasilnya ^_^

tak berkelip mata fa tengok cara adik nie lukis corak Henna... free style ok... xda tekap-tekap ke apa... sangat berbakat.... cantik pun cantik... Henna nie tahan seminggu juga la.. seminggu tue kir dia dah start pudar... berbaloi la jugak... hehehe sebenarnya balas dendam Henna masa kawin aritue tak cantik... heeee
nie kira tebus balik la nie....

p/s:: Teluk cempedak memang tempat yang best untuk release tension and lepak-lepak sambil ditiup sejuk sejuk angin pantai ^_^

BLOG PAHANG: 06 <b>di teluk cempedak</b> - Google Blog Search

Posted: 30 May 2014 05:50 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di teluk cempedak</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Apr 2014 03:24 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :- di teluk cempedak - Google Blog Search

SEGERA: Tiga Ditemui Mati Lemas <b>Di</b> Pantai Balok <b>...</b> - MyNewsHub

Posted: 20 Apr 2014 05:34 AM PDT


Kuantan – Tiga lelaki termasuk seorang pelajar lemas dalam dua kejadian berasingan di Pantai Balok dan Teluk Cempedak, petang tadi.

Dalam kejadian jam 4.20 petang di Pantai Balok, dua lelaki lemas selepas tergelincir dari batu di pantai berkenaan.

Mayat mangsa, Aman Ahamad, 21, dijumpai oleh orang awam yang sejurus kejadian itu manakala rakannya, Wan Mohd Akram Wan Yusof, 25, dijumpai pasukan penyelamat jam 6.20 petang.

Sementara itu di Teluk Cempedak, di sini, seorang remaja berusia 14 tahun lemas ketika mandi bersama tiga rakannya, kira-kira 4 petang tadi. – Harian Metro

Anda mungkin juga meminati:

SEGERA: Tiga Ditemui Mati Lemas Di Pantai Balok, Kuantanhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Mayat-Hampir-Reput-Di-Bilik-Sampah.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/07/Mayat-Hampir-Reput-Di-Bilik-Sampah-150x150.jpgMyNewsHub Utama

Kuantan - Tiga lelaki termasuk seorang pelajar lemas dalam dua kejadian berasingan di Pantai Balok dan Teluk Cempedak, petang tadi. Dalam kejadian jam 4.20 petang di Pantai Balok, dua lelaki lemas selepas tergelincir dari batu di pantai berkenaan. Mayat mangsa, Aman Ahamad, 21, dijumpai oleh orang awam yang sejurus kejadian itu...

Kuantan - Tiga lelaki termasuk seorang pelajar lemas dalam dua kejadian berasingan di Pantai Balok dan Teluk Cempedak, petang tadi. Dalam kejadian jam 4.20 petang di Pantai Balok, dua lelaki lemas selepas tergelincir dari batu di pantai berkenaan. <strong>Mayat mangsa, Aman Ahamad, 21, dijumpai oleh orang awam yang sejurus kejadian itu manakala rakannya, Wan Mohd Akram Wan Yusof, 25, dijumpai pasukan penyelamat jam 6.20 petang.</strong> Sementara itu di Teluk Cempedak, di sini, seorang remaja berusia 14 tahun lemas ketika mandi bersama tiga rakannya, kira-kira 4 petang tadi. - Harian Metro

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved