ads

Rabu, 21 Mei 2014

06 di temerloh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di temerloh - Google Blog Search


Trip Memancing Udang Galah Si Sepit Biru <b>Di Temerloh</b> - Salam <b>...</b>

Posted: 15 May 2014 01:43 AM PDT

hai rodong-rodong .. lama x mengarang dalam blog ni .. maaflah sejak dua menjak ni agak sibuk dengan urusan seri paduka baginda ... hehehe
nak belanje sikit gambar trip mencari si sepit biru yang begitu popular di sungai Temerloh ... 
memang syok dapat pengalaman cari si sepit biru ni ... trip kali ini disertai oleh pensyarah yang disukai ramai oleh anak buahnya iaitu Encik Jalal ... hehehe
gaya macam dapat udang je tu  ... haha
semangat kena tinggi bila nak mencari si sepit biru ea ..
kalau x memang balik dengan tangan kosong aje la ..

alhamdulillah .. inilah hasil pertama yang berjaya dinaikkan oleh pensyarah tadi .. boleh tahan besarnya ... tapi bila tengok dalam gambar kecil pulok .. mungkin faktor sudut gambar diambil ni ..
ok la .. setakat itu sahaja .. terima kasih geng praktikum Temerloh ... jumpa lagi ...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved