Selasa, 7 Jun 2011

06 di cherating - Google Blog Search

06 di cherating - Google Blog Search


Day 1 : Retreat Bahagian Khidmat Pengurusan <b>di Cherating</b> | ~BILA <b>...</b>

Posted: 09 May 2011 08:37 AM PDT

Assalamualaikum and selamat sejahtera semua..

Macam yang aku ceritakan semalam, aku baru je balik dari Retreat Bahagian Khidmat Pengurusan (BKP) yang diadakan kat Residence Inn, Cherating Pahang. Kursus yang pada pandangan aku sendiri, agak best jugak la walaupun masa untuk tukar dari satu aktiviti ke aktiviti yang lain tu agak singkat tempohnya. Terkejar-kejar sikit nak ikut masa yang ditetapkan sebab tak nak kena denda. Haha.

Nama je retreat. Tapi lebih kepada teambuilding. Memang best. Banyak permainan yang diselitkan maksud or kiasan. Tak payah bebel panjang. Layan gambar pun dah cukup rasanya. Betul tak? Hehe. Layan...























 

 Ikutkan ada banyak lagi gambar untuk hari pertama kursus tu. Video masa kelam kabut main game tu pun ada. Tapi entah kenapa, tak boleh pulak nak upload. Hangin betul. Software video converter aku pulak entah ke mana hilangnya. Kot la format video tu tak boleh nak masuk ke sini. Kalau tak, boleh jugak aku upload gambar dorang menyanyi berkumpulan tu. Macam-macam kerenah ada. Nanti je aku try upload. 

Nota Cik Rimau : Esok la Cik Rimau sambung cerita hari kedua and ketiga kursus. Lagi best dari hari pertama. Huhu.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Day 3 : Retreat Bahagian Khidmat Pengurusan <b>di Cherating</b> | ~BILA <b>...</b>

Posted: 11 May 2011 08:18 AM PDT

Assalamualaikum and selamat malam..

Harini saja nak sambung cerita semalam. Cerita hari terakhir Retreat Bahagian Khidmat Pengurusan. Sama macam semalam. Tak perlu berceloteh panjang. Gambar pun dah cukup untuk bagi korang faham cerita aku. Hehe.









 

Ok la. Itu jela kot gambar masa kursus haritu yang dapat aku kongsikan kat sini. Nak tengok lebih banyak, silalah tengok kat facebook aku ye. Malas nak upload banyak-banyak. Huhu.

Nota Cik Rimau : Sekarang ni, Cik Rimau malas gila nak bukak notifications kat facebook tu. Bukan sombong. Tapi semua komen kat wall and gambar pasal retreat tu. Malas betul Cik Rimau ni kan?? Huhu. Nasib la kawan-kawan yang tag Cik Rimau kat gambar ye. Den malas nak komen sama. Kih kih kih.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads