Rabu, 29 Jun 2011

06 di cherating - Google Blog Search

06 di cherating - Google Blog Search


My Dream, My Love, My Destiny: Riadah <b>Di</b> Pantai <b>Cherating</b> <b>...</b>

Posted: 07 Jun 2011 07:03 AM PDT

Pemadangan Yang Indah Di Pantai cherating waktu Air Surut, Best Mandi manda.


Pantai Cherating ni kalau korang nak tau, memang tercatat dalam peta dunia sebagai salah satu tempat peranginan yang terkemuka Di Dunia, kira ada ranking jugak lah. Masa kitaorang datg cni pom ada nampak ramai mat2 saleh and minah saleh duk men2 kat pantai ni. ada yang pakai kain batik powm ada, tp takdelah mcm org melayu pakai, diorg pakai dgn cara ikat kat bahagian tepi, diorg kena kursus gak lah cara2 kai kain batik ni. hak3



Oh My Dear, Ngah main air ea






Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads