Selasa, 7 Jun 2011

06 di jengka - Google Blog Search

06 di jengka - Google Blog Search


~cik ayu&#39;s story~: Hujung Minggu Ayu <b>di Jengka</b>.

Posted: 05 Jun 2011 01:27 AM PDT

Beepp...beepp... Assalamualaikum ^_^

Hujung minggu yakni Sabtu dan Ahad (4-5/6/2011) kite hanya terperap kat Jengka indah permai sahaja. Bukan sebab ade hal musabab ke ape. Tapi baru minggu pertama tak kan dah nak berambos ke rumah kot. Rasa macam tak berbaloi pulak duit tol pergi balik mama hantar ke sini minggu lepas.

Seronok sgt duk kat Jengka ni!!! huh, seronok pe ke benda nye. Tak tahu nak buat ape. Siyesly bosan gile macam nak lari 3000km sejam sambil minum vitagen! Malam semalam aku cadang nak hang out jap kat Bandar Jengka, tgk2 pehh..bapak ramai segala makhluk2 ni nak hang jugak kat sane! Habis semua van pengangkutan uitm penuh. Macam tak boleh pergi lah nampak nye kan. Aku tercengang tengok budak2 sem satu ni yg macam lepas gian untuk hang je! Sumpah, ramai gile kat dataran semalam dok terkejar2 van! Yang kat dalam van pulak tak yah cakap lah. Dah rupa macam sardin keli je aku tengok! -___-" Full. Muatan penuh!

nombor teleon van pak pin sekiranya memerlukan.


Macam mane nih nak keluar? Tak kan nak berebut-rebut naik van yg kecik tu dgn berapa puluh org tu. Uurrgghh, mesti bau masam ketiak dorang kan! hoho! Tak nak! Bukan aku kerek atau kekwat ye. Sila letak kan tempat anda di tempat saya. Nak ke berebut dengan budak2 laki yg tough-tough tu. Tak pasal2 kepala aku hilang kene siku ngan mereka. huhuhuk!

Jadi, terpaksalah buat muka satu sen tak malu mendail nombor member yang ada kereta untuk ambik aku, wanie, ana dan jugak ezza. (nama sebenar.) Ceehh, sejak bila aku jadi tak malu ni? Sejak budak2 sem satu buat taik nak hang ramai2? Bukan lah! Kan dah cakap tadi tak nak hilang kepala kene siku ngan budak2 yg berebut van tu!

 kalau lah bandar jengka macam ni... HEAVEN!!!

Akhirnya sampai jugak ke Bandar Jengka yang indah ni dgn jasa baik Pamie dan Azri yg dgn baik hati nye dipakse oleh aku untuk hantar ke sini. Tenkiu soo soo soo soo much!!! :)) Pehh, lambat kemain aku smpai dalam pukul 9 kot ikot jam astro. Setengah jam lambat! Sian gula2 hati aku tggu. :'(  Ni lambat berreason ok. Bukan suka2 hati lambat. -_-' Kat bandar tak yah nak explain lah, konfem ramai gila kat sini. Sesak! Tapi kfc tak penuh pulak! lol!

Hari Ahad ni pun bosan jugak! Nothing to do! Main game + ngadap novel + tido. Tak best kan.?

Okey, next-next week baru aku balik ke rumah.^^, Sungguh, I can't waiting for that!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads