Rabu, 8 Jun 2011

06 di kuala lipis - Google Blog Search

06 di kuala lipis - Google Blog Search


JITRA , BUKIT MERAH DAN AKHIRNYA <b>DI KUALA LIPIS</b> . - Syafik Way

Posted: 05 Jun 2011 02:08 AM PDT

Assalamualaikum , dah agak lama juga aku tak menulis ni , aku rasa macam sepi je tanpa sebarang penulisan dalam masa satu hari tu . Tapi sekarang terubat sedikit . dalam keadaan cuaca yang sangat-sangat sejuk sekarang aku

rasa dunia aku adalah sejuk . hehe . Masa aku menulis tiba-tiba je tangan belah kiri aku gatal . Orang tua kata kalau kalau tapak tangan kiri gatal kita kehabisan duit . kalau tangan kanan pula , duit nak mari . haha . pada aku sekarang memang terbukti benar apabia sekarang aku berada di cafe . memang patut lah lepas ni aku akan habis duit sebab petang ni makan roti bakar sama itu milo ais . memang mengenyangkan . huh boyot .

aku baru ingat aku nak buat entry ini berkaitan dengan ciri-ciri wanita solehah tapi tak jadi pulak . memandangkan dah lama aku tak menulis dalam blog aku ni . aku rasa yang sangat best pulak menceritakan hal yang sendiri . haha . aku rasa aku mahu tukar lagi lah theme blog aku ni . ada yang kata menarik , ada yang kata beum lagi . aku sendiri pun tak pasti la yang man aku perlu ikut . tapi kalau yang paling afdal ialah ikut naluri hati aku sendiri . baru lah ada

identiti . cesss . ini lah yang diakatakan blogger newbie . APA PUN TAK BOLEH . haha

selama banyak hari aku tiada untuk menjenguk blog aku . ada juga rakan-rakan aku menyuruh untuk tengok ke blog mereka tapi aku kata tak boleh sebabnya aku sedang bercuti . korang nak tahu aku bercuti di mana ? haha . nak beritahu ke tak , nak beritahu ke tak . kalau aku beritahu ni takde gambar pulak yang membolehkan ianya menjadi bukti untuk aku . tapi aku rasa aku nak beritahu juga . maklum lah orang miskin macam aku ni , mana ada kamera mahupun DSLR nak tangkap gambar-gambar yang menarik .

Hari jumaat hari tu , aku pergi ke jitra . ada kenduri kahwin sepupu di sana . lepas tuh hari semalam , aku pergi ke Bukit Merah . korang tahu tak di manakah itu . okay , kalau sesiapa bukan orang perak memang tak tahu pa lah kan , hehe . tapi kalau korang ni Geografi masa sekolah dulu dapat A , konfom tahu punya , lainlah kalau dapat A sebab nasib . itu aku 'NO KOMEN' . haha .

memang agak best jugaklah aku berada di sana tuh , tapi yang tak best ialah tak sempat nak main dalam taman tema dia . huhu . pagi tadi aku dah cabut . sungguh awal kan ? tapi takpe lah , jalan pagi ni best . hehe . apa-apa pun aku sudah pening sekarang ni , melalui jalan dari tapah ke cameron highland . erghh kepala biol . haha . apa-apa pun cukup lah entry untuk kali ini , ini entry yang personal . kalau korang nak baca go ahead lah . *ehh , kenapa ayat yang last ni bubuh bawah , patut kat atas* . haha .

P/S : masih penat , mata pun menguntak lebih . huwarghh , sleep dulu .


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads