Khamis, 16 Jun 2011

06 di kuantan - Google Blog Search

06 di kuantan - Google Blog Search


shahzura&#39;s Life: <b>Di Kuantan</b>

Posted: 13 Jun 2011 12:01 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Di Kuantan. Aku blk kuantan sejak sabtu aritu..my laling outstation ke terengganu so aku ikut kakak aku blk kg..esok dh blk Putrajaya semula naik bas.. Lepas2 tu br leh update blog..blk kg aku busy..tata. ...

Maharaja Lawak <b>Di Kuantan</b> Tiada Penyingkiran

Posted: 11 Jun 2011 05:00 AM PDT

berita | Tempatan

Teks oleh Syafiqah Jalal

Foto oleh Mazlan Photography

KUANTAN, 12 JUN 2011: Tiada sebarang penyingkiran diumumkan pada minggu ke-11 Gelanggang Maharaja Lawak yang telah berlangsung di Dewan Jubli Perak Sultan Ahmad Shah, Kuantan, Pahang, pada malam Jumaat yang lalu.

Meskipun pada awalnya salah seorang juri tetap Maharaja Lawak iaitu pengarah filem Mamat Khalid telah mengumumkan nama R2, Nabil dan Jambu sebagai tiga peserta yang mendapat undian terendah, namun akhirnya tiada siapa yang tersingkir di dalam program realiti tersebut.

Pada malam tersebut kesemua peserta termasuk Jozan dan Sepah telah diberikan tugas untuk mempersembahkan dua tema iaitu bebas dan penggunaan props.

Minggu ke sebelas Maharaja Lawak merupakan minggu kedua jelajah program tersebut dan minggu terakhir jelajah bakal berakhir di Johor Bahru (MPJB), Johor pada 17 Jun ini sebelum finalnya bermula pada 24 Jun 2011.

Selain, Mamat Khalid, juri tetap Maharaja Lawak yang akan bersama pada setiap minggu juga adalah Ahmad Idham dan Saiful Apek. Program Maharaja Lawak telah bersiaran secara langsung di Astro Warna (Saluran 132).

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads