Khamis, 23 Jun 2011

06 di merapoh - Google Blog Search

06 di merapoh - Google Blog Search


.: Diam lebih baik .. kenangan <b>di Merapoh</b> Pahang !

Posted: 12 Jun 2011 05:17 AM PDT


Assalamualaikum sume !!! I'm back !!!

Waaaaaaa bulan JUN nie tetap byk agenda !! And aku ada satu berita gembira nak announce …. aku berjaya dlm temuduga utk sambung my degree d ASWARA !!! Alhamdulillah syukur … mudah mudahan aku dpt buat yg terbaekkk and capai cita2 dgn usaha aku sendiri !!!!! Apa2 perkembangan berikutnya nanti aku ku update ya !!! J

Hmmmm nak update pasal kisah cinta aku dgn someone tu pown …. nanty akan terusssss jd persoalan pulak kan ! So aku dh wat keputusan utk terus DIAM kan je ! Susah la … dh ler dlm dunia reality pown aku tak mampu nak kata apa2 ! Bila aku luahkan kat dlm dunia internet ni … jd isu lain plak !! Byk pihak yg dh salah sangka and wat spekulasi sendiri … hmmmmmm ! So utk mengelakkan fitnah lain yg dtg … baik aku pendamkan je ! Tak semua org faham privacy kita … byk yg suka menjatuhkan maruah org laen and menindas kelemahan kita ! Jd lepassssss nie … kene la terus berhati – hati !!!!

Oraittttt kat entry ni aku nak update bbrp gamba time aku di Merapoh Pahang bbrp minggu lepas !!! Huhuhu 5 hari aku kat sana … stay at satu chalet kat Taman Negara Pahang ! Seronokkkkkk mmg seronokkkkkk … cuma terputus hubungan ngan dunia luar jekkk la , no PHONE LINE !!! Bayangkannnnn ! Hahaha !!!




Apapon byk kenangan manis kat sana …. and a lot of experience yg ku dpt !!! Dpt gak kenal ngan bbrp org baru ….. ada aunty2 dr KK SABAH, hahaha happening wooooo !!! Thanks to ADI and his mom sbb mengajak aku join ke sini …….. weeeeeee tq2 !!! And selamat pengantin baru to KAK AIN and ABANG SHAH !!! J

Ok …. Ni ada sket lagi bbrp gambo kenangan time kat sana ! Oraittttt tamat sini dulu …. Next entry aku post pasal perkembangan ku yg len !!!! Teruskan follow …..







Wassalam !!!! :D

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Ekspedisi Gunung Tahan 2011 via <b>Merapoh</b> - Unit Sukan PKB

Posted: 23 Jun 2011 09:29 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Perjalanan bermula dari PKB jam 11.00malam 11/06/2011 dan tiba di Taman negara Merapoh jam 6.00 pagi. Setelah solat subuh dan sarapan kesemua barang pendaki diperiksa oleh pegawai Perhilitan. ...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads