Jumaat, 22 Julai 2011

06 di bukit tinggi - Google Blog Search

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


--------- ohh ddy: Berjimba-jimba <b>di Bukit Tinggi</b>.

Posted: 12 Jul 2011 10:26 PM PDT

Actually saja je nak cerita-cerita pasal saat-saat berjimba-jimba dengan kekasih hati dan sahabat-sahabat i. Actully ni cerita dah beberapa bulan lepas dah. Time tu i sangat malas nak update lah pulakkan. Memandangkan sekarang cuaca kat sini tengah mendung, dan i pun tengah free ape lagi. update lah kan. :D
Lokasi adalah di kawasan pergunungan yang menghijau dan ke dalam di penghujung mana entahnya. Yang memberi cabaran yang banyak kepada pemanduan seseorang. * boifren i yang drive. kesian dia. hehehe. 
I suka picture ni. Cantek. Sweet. :)
Actually mula-mula sampai tu macam ragu-ragu weyh mawu masuk sebab tak tawu ade apa kat atas sana tu. Kitorang dah hampir patah balik dah sebab rasa macam tak berbaloi je dengan bayaran dia. Kelakar gyla time kitorang patah balik tu. Dah lah tunggu kena Q kereta tu sebab ramai mawu masuk. Malu time patah balik tu. Sebab kereta kitorang je yang patah balik tu. bhahahha! *gelak terbahak-bahak.
Biarlah gambar yang bercerita ya. :D (malas nak cerita banyak-banyak sebab banyak yang kelakar gyla. hahahha!)
Ni dekat Japanese Village tu. 
Cukuplah untuk saat ini ya. Nanti-nanti i cerita lagi dengan lebih terperinci ya.
www.tips-fb.com Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads