Selasa, 5 Julai 2011

06 di cherating - Google Blog Search

06 di cherating - Google Blog Search


zatilovezuhdi: candle light dinner <b>di</b> impiana <b>cherating</b>

Posted: 04 Jul 2011 07:02 AM PDT

bismillahirahmanirahim..

sangat-sangat sorrryyy dekat those yang mailing me thru add yang saya tepek dekat blog neh, actually emel tu tak selalu di bukak pon sbb it is not the primary emel acc, tadi tetiba terbuka laa dan terbaca emel-emel korang.

oleh kerana itu entri neh dituju khas jugak buat saudari yang tanya betul ke candle light dinner tepi pantai cherating tuu, sowiee  dear sebab baru je read ur mail, sangat lama terperap.hehe. i rasa mesti u dah pergi cherating tuh kan.

fyi, a'ah betul sangat-sangat dinner tu tepi pantai cuma tak sempat nak masukkan gambar je rituu lepas tulis entri honeymoon tu, tadi godek cari gambar candle light dinner tuh, ada lagi simpan cuma tak terupload je kat sini.

taraa.. candle light dinner tepi pantai leh dengar lagi bunyi ombak oke, dan time dinner neh ada waiter yang akan layan korang dari a sampai zzzz..terbaik punya!

muka asben yang excited tengok orang pasang lilin.hehe.jangan marah b gurau jeee.hehe.sebelum dinner ada laa waiter datang set up kan apa yang patut, dan petang-petang lagi dah call tanya nak makan jam berapa.

candle light dinner dekat sana memang terbaik, cuma korang yang plan nak pergi sana tuh, dan amik honeymoon package doa laa banyak-banyk supaya tak ujan ribut bagai.

the reason is bila dah hujan ribut maka tak dapat laa korang bercandle light dinner dan menikmati makanan yang lazat tuu dengan amannya, yelaa takot kang dengan korang-korang sekali terbang ditiup anginn..ahaks!

buat asben syg! mekaseh sekali lagi sebab sudi bawak isteri tercinta u neh berbulan madu, nanti hana besar cket kita pergi lagi bleh? hehe.. oh ya, nak tahu harga package neh jaa kena rujuk website impiana, mgkn dah berubah harga kot sejak-sejak minyak naik neh..huhu
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

6 Jawatan Kosong <b>di</b> Residence Inn <b>Cherating</b> | eJawatan

Posted: 12 Jun 2011 07:53 PM PDT

Jimat Elektrik

Posted On: June 13th, 2011    Job Type: Hotel/Hospitality    Job Location:

Jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:
-F&B Assistant
-Front Office Assistant (Night-auditor)
-Front Office Assistant (Receptionist)
-Security
-Housekeeping
-Maintenance Assistant

kepada sesiapa yang berminat sila hubungi kami di talian 09-5819333 atau hantarkan resume anda di alamat email hrd@ric.my

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads