Jumaat, 10 Februari 2012

06 di pekan - Google Blog Search

06 di pekan - Google Blog Search


Umie Artoqiemie: Head Banging <b>di Pekan</b> Frinjan

Posted: 04 Feb 2012 02:15 AM PST

Assalammualaikum. sepatutnya aku apdet mende alah ni masa CNY haritu. Tapi, tak TER-taip! ngehngehngeh.. ~_~" Oh pertama skali thanks to Encik Tikus yang bawak kiteorang (kaja & kila) pegi Pekan Frinjan. Ni 1st time aku pegi Pekan Frinjan ;D sebab awal tahun 2011 aku still kat seghawak bumi kenyalang sumpit menyumpit orang.
*gambaq credit to kaja haruna*
Muahahahaha. Aku macam nak gi umrah an? 
*recording syakilakebebeh*

Aku bagi 7/10 untuk pekan frinjan tahun ni :) Sebab ade dum dum tak. Part paling best dapat cekau inner neck dengan harga rm10 je, kalo beli online kompem-kompem RM25.. Paling tak menahan, beli shawl dapat limau mandarin. haha.. Pekan Frinjan ohsem. Korang datang tak haritu?

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads