Sabtu, 18 Februari 2012

06 di pekan - Google Blog Search

06 di pekan - Google Blog Search


KENCING <b>DI PEKAN</b>, PAK BERAHIM ANGKAT KAKI!!!

Posted: 18 Feb 2012 12:15 AM PST

Apa nak jadi la dengan puak - puak Pakatan Pembangkang sekarang ni ye? Tak habis - habis lagi diorang nak menipu disana sini.

Di Pekan baru - baru ni pun, Si Ketua Penipu tu terus menerus mengencing rakyat dengan menyatakan sokongan dia terhadap Israel.

Dia mengakui bahawa dia tetap dengan kenyataan yang dibuat didalam Asian Wall Street Journal untuk mempertahankan keselamatan Negara Israel.

Namun, seperti biasa, dia kata Utusan salah buat laporan berkaitan dengan isu tersebut. Kononnya, kata dia, Utusan tak reti baca bahasa Inggeris.

Maka sebab itulah dia ambik tindakan dan saman pihak Utusan kerana salah buat laporan, kata dia kepada 30 orang penduduk di Pekan tu.

Yang dia tak cerita dengan orang di Pekan tu ialah mengenai dua temubual yang dibuat sebelum ini. Satu dengan BBC dan satu lagi dengan WSJ.

Dia saman kenyataan yang dilaporkan dalam BBC. Dia tak saman kenyataan yang keluar dalam WSJ. Ini kenyataan yang keluar dalam WSJ:

Kan Terang - terang nampak yang dia menyokong serta mengiktiraf Negara Rejim Zionis yang dah banyak membunuh rakyat Palastine tu.

Kalau dia kata yang pihak Utusan tu tak reti baca Bahasa Inggeris, maknanya dia nak kata Majlis Syura Ulama PAS tu pun tak reti baca bahasa Inggeris jugak la ye?

Dalam erti kata mudahnya, dia nak kata yang Majlis Syura yang dipengerusikan oleh Si Wali Terompah tu sama je bodohnya dengan Utusan, tak gitu?

Mungkin sebab itulah Pak Berahim nak angkat kaki dari terus bertanding di Pahang dalam PRU akan datang. Sesak dia nak jawab dengan ahli mengenai kenyataan yang dibuat oleh Si Ketua Penipu tu. Buat pening kepala dia je!!!

- Bersambung...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads