Sabtu, 4 Februari 2012

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


JOM HADIR IHSAN SAMUDERA JUMPA DS NAJIB <b>DI TANJUNG</b> <b>...</b>

Posted: 04 Jan 2012 12:00 AM PST

Anda semua dijemput untuk datang beramai2 ke Gelombang "IHSAN SAMUDERA". Program perasmian oleh YAB PM di Tanjung Lumpur Kuantan, pada 21hb Januari 2012 (sabtu) jam 3petang. Majlis sempena bantuan keprihatinan kerajaan kepada rakyat (nelayan pesisir pantai) sumbangan Yayasan 1MDB dan Yayasan Felda dengan kerjasama Kerajaan Negeri Pahang dan Kementerian Perindustrian dan Asas Tani (MOA). "KEPRIHATINAN KERAJAAN KEPADA RAKYAT"
Full content generated by Get Full RSS.

Bintang Mutiara » Blog Archive » Sepetang <b>di Tanjung Lumpur</b>..

Posted: 14 Dec 2011 07:39 PM PST

Salam Khamis semua…. sehat2 ke kawan2 saya ni? lama betul tidak bersua…hehe… saya macam ni lah…agak busy dengan life…arini baru sempat nak update blog…sabo je kan..

entry ni saya nak share makanan paling superb kt Kuantan..huhu.. baru2 ni saya sempat jalan2 kt kuantan sekejap…pas pusing2 amik angin kt Teluk Cempedak, macam biasa saya akan singgah di Warung Pak Su & Mak Su ni…rasanya glemer sangat warung ni kat Tanjung Lumpur…walaupun banyak lagi warung sebegini kt area situ, tapi saya tetap setia pada yang satu sebab dah terjamin kesedapannya…heheh…sampai jadi gian nak datang sini…warungnye terletak betul2 sebelah Balai Polis Tanjung Lumpur…

Di Warung ni, sangat banyak pilihan makanan yang ada…daripada masakan panas, kuih muih, laksa, laksam, mee kari, otak-otak, pisang goreng, jeli kelapa, dan macam2 lagi..memang banyak la…semua jenis makanan ada..lauk pauk pun ade..tapi yang paling HOT skali adalah SEAFOOD GORENG TEPUNG dan SATAnya…memang super sedaplah…seafoodnye terdiri dari sotong, udang, ikan, fish ball…fish ballnye mmg sgt sedap…rasa ikan yg banyak…so yummy~~~…

Sata pulak, takyah cite la kan..pada penggemar ikan..fuyhhh…sgt2 terangkat…huhuh.kalah sata kt terengganu nun..rasanya manis, lazat dan berkrim disukai ramai..kalau tak caya, kawan2 sume tolonglah pergi rasa…heheh…

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads