Ahad, 8 April 2012

06 di pekan - Google Blog Search

06 di pekan - Google Blog Search


Perkhemahan <b>di pekan</b> rabu PTSB | aldyshah.com

Posted: 16 Mar 2012 12:00 AM PDT

Assalamualaikum semua. Bertemu kembali kita dalam blog yang merah indah ini, ok bajet cam penceramah motivasi plak kann.. For sure kamu semua tak kenal sangat tempat yang bernama Pekan Rabu kan, salah satu tempat kat negeri Kedah, tapi at my campus ada satu tempat nih yang diberi nama Pekan Rabu, haha, mostly student pon tak taw sangat lah nickname nih, maybe agak familiar kat mereka yang up to dated saja kowt, Hamboii! terasa letteww. Ok, mari kita tengok tempat yang mendapat nama glamer Pekan Rabu nih.

Hah! Inilah tempat yang mendapat jolokan sebagai Pekan Rabu kat PTSB nih, tak sure plak macam mana dapat nama tu. Peserta PHAS 2 sedang memasang khemah ketika ini kerana mereka perlu camping kat sini dalam program PHAS 2. Kalu nak tahu, dataran ini adalah tempat yang sangat strategi dan berada di tengah-tengah Jabatan-jabatan yang ada kat PTSB kecuali Jabatan dan unit Sokongan.

Ok, semua peserta memasang khemah, sambil2x tuh sempat lagik bagi pose untuk paparazi capture picture dorang nih, pantang nampak kamera lah.

Antara aktiviti-aktiviti yang diadakan di canteen, tak jauh dari dataran Pekan Rabu PTSB, time nih belum pasang khemah lagi, haha, taruk gambar camping kat top plak kann..

Ok, taruk gambar-gambar budak comel kat dalam entry nih, kasi naik seri sikit blog nih, haha, errr tak termasuk yang tengah lentok tue yaa, itu iklan jer,kBai… (Hp banyak tuh peserta PHAS 2 punya ya, jangan duk puji plak anak orang kaya, anak datuk atau anak ikan.Opsss!)

Ok, giliran AJK-Ajk untuk bermesyuarat seketika bagi membincangkan apa yang akan dilakukan keesokkan harinya,muka penat jer kang..

Ok, lastly kena taruk jugak gambar blogger yang mmg suka tayang gambar sendiri nih,Haha..gambar agak kelihatan comel tapi kelihatan kurus yang amat disitu, bajet hot lettew, ok, kutuk diri sendiri adalah sebagai motivasi untuk masa depan yang baik, gituu, Ahakss,part untuk puji plak. Ensemm,anak sape lah nih, eh! *tetibe puji. Ok, sekian entry kali ini.Kbai… :P

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads