Jumaat, 4 Mei 2012

06 di teluk cempedak - Google Blog Search

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di teluk cempedak</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2012 03:31 AM PDT

URL Sumber Asal :-

When She Whispers & Giggles: Hangout <b>di</b> Pantai <b>Teluk Cempedak</b>

Posted: 26 Apr 2012 05:00 PM PDT


Pergi McD. Fatin pulak belanja Sundae. Sundae Cup for girls & Sundae Cone for guys. Oh sungguh bertuah hari ni. Semua pakat belanja. Murah rezeki i hari ni. Murah rezeki u all & nanti boleh belanja lagi.


Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Even perut kenyang lepas dinner dekat Ana Ikan Bakar Petai.


Jalan2 tengok barang dekat expo. Window shopping & cuci mata je i. Punyalah ronda satu expo tu tapi tak terembat satu barang pun.



Lepak tepi pantai duduk atas pasir buat bulatan ala2 camfire. Sesi luahan perasaan. Tak abis buat pun.


Buat LG (light grafitti) pulak. Amature. Kehkehkeh. I bagitau apa yg I pernah belajar dulu tapi taklah detail/betul2 sangat. Dah lama tinggal & ingat2 lupa nak setting camera macam mana. Excited!


Joe's work :: lukis guna bulan
Dah ngantuk kitorang pun balik. Sampai ke our "home sweet home" dlm pukul 1 a.m. Biasalah orang bujang kan. Tak sah kalau tak balik lewat malam. Inipun mujur tak balik lusa.

BLOG PAHANG: 06 <b>di teluk cempedak</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Apr 2012 03:04 AM PDT

URL Sumber Asal :-

This is Big Eyes Blog: Suatu Pagi <b>di Teluk Cempedak</b>

Posted: 21 Mar 2012 11:24 PM PDT

satu pagi dalam bulan Februari yang lepas en khairol ajak breakfast kat Teluk Cempedak.  bukan di McD atau KFC ya tapi kat sebuah kedai makan kat situ.  tak ingatlah nama kedainya apa.  nak dijadikan cerita kedai tu tutuplah pula.  jadi terpaksa juga breakfast kat McD.  lepas breakfast ambil peluanglah jalan-jalan kat pantai sebab lama dah rasanya tak pergi TC waktu pagi.  
seronok sangat sebab sebelah pagi tak ramai orang sangat jadi suasana pun tenang je.  lain kali bolehlah datang lagi.

Lina

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads