Sabtu, 21 Julai 2012

06 di mentakab - Google Blog Search

06 di mentakab - Google Blog Search


Munna Punya: Minah Rempit Cilik Beraksi <b>Di Mentakab</b> Star Mall

Posted: 24 May 2012 08:31 PM PDT

Semalam bawa anak-anak ke Mentakab Star Mall. Saja je dah lama tak kesana .... banyak dah kedai yang di buka di sana. Kenny Rogers, Kemaman Kopitiam, Secret Recipe, The Face Shop, iPeople dan beberapa kedai lagi yang munna tak ingat.
Di tingkat satu ada disediakan permainan untuk budak-budak... Kakak Meya tergedik-gedik minta nak naik motosikal tu. Suruh bawa kereta dia tak nak .. layan kan je lah. Bayaran yang dikenakan RM 3 untuk 5 minit dan RM 5 untuk 10 minit.
Scooter pilihan Kakak Meya

Lajunya dia merempit... munna pula yang takut di buatnya


Pandai pula kakak Meya tekan minyak dan pusing handle motor tu bila ada kereta lain di depan. Mula-mula je slow bila dah pandai .... fuhhhh lajunya dia bawa.... 
Sekali lagi terpaksa mengalah dengan budak berdua ni bila time makan... munna nak ke Kenny Rogers diaorang nak ke Mc D juga.... alahai anak......

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads