Isnin, 23 Julai 2012

06 di triang - Google Blog Search

06 di triang - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di triang</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jul 2012 01:22 PM PDT

URL Sumber Asal :-

Lawatan Perdana Menteri <b>di</b> Felda <b>Triang</b> 3 - Unit Penerangan Kolej <b>...</b>

Posted: 25 Jun 2012 12:33 AM PDT

FORMAT LAPORAN AKTIVITI DWI-BULANAN
Pegawai Penerangan


Unit E-Tech Center yang diketuai oleh Puan Siti Mahani Shaik Ismail telah menjalinkan kerjasama dengan Unit Penerangan untuk menyertai program lawatan sehari YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato' Sri Najib Tun Abd Razak ke Felda Triang, Bera bertempat di SMK Felda Triang 3 pada 31 Mac 2012 lalu.

Program lawatan rasmi ini diadakan selama satu hari iaitu bermula jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang.

Program ini juga dihadiri oleh pemimpin-pemimpin besar seperti YAB Menteri Besar Pahang, Dato' Sri Diraja Dr. Hj. Adnan Hj Yaakob, Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Dato' Sri Ismail Sabri, Ketua Penerangan UMNO, Dato' Ahmad Maslan, dan juga pemimpin-pemimpin atasan Felda Plantation Negeri Pahang Darul Makmur sebagai penganjur program.


Menjelang tengahari, pengunjung yang terdiri daripada ibu bapa ramai yang menyerbu booth Kolej Komuniti Bentong untuk mendapatkan beberapa maklumat berkaitan Kolej.

Dengan adanya E-Tech Center disini, ia telah menjadi satu daya penarik yang terbaik untuk menarik kanak-kanak dan golongan muda bertandang ke sini. Makanan yang dijual oleh E-Tech Center berupa coklat dan frozen food (karipap, donut) agak laris dijual.

Lebih kurang 10,000 pengunjung yang hadir ketika sesi puncak berlangsung setelah kedatangan YAB Perdana Menteri dan pemimpin-pemimpin kenamaan lain.

Tepat jam 5.00 petang, majlis bersurai.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads