Sabtu, 15 September 2012

06 di temerloh - Google Blog Search

06 di temerloh - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di temerloh</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Sep 2012 11:29 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Berbuka <b>di Temerloh</b> | "phat corner"

Posted: 23 Jul 2012 05:05 PM PDT

Assalamualaikum WBT


Hari ini alhamdulillah dah masuk hari keempat semua umat islam di Malaysia berpuasa. Dan buat pertama kali nya semalam aku berbuka di rumah di Temerloh. Sebab 2 hari sebelum ini aku berbuka puasa di kampung. Berbuka puasa di kampung sangat lah "ohsem" sebab semua lauk pauk mak aku yang masak memang sodapppp...

nuffnang_bid = "916a2e237c14137532c88b76c8203b65";

Jadi semalam masa dari 7.30 pagi sampai 4.30 pagi kat pejabat aku ni dok fikir nak makan apa..last last tak plan jugak nak makan apa..pergi dulu bazar ramadhan kat sana nanti baru la pilih apa yang aku nak makan..Aku ni baru je 2 bulan pindah ke Temerloh jadi tak berapa familiar kawasan bazar sekitar Temerloh.

Syukur atas bantuan orang Temerloh sahabat kita Nisa Kay bertindak sebagai GPS aku hehe..dia dah list kan  bazar bazar yang terdapat di sekitar Temerloh masa aku post kat wall FB aku.. Tq ye Nisa ..



Aku amik keputusan pegi ke bazar yang dekat ngan opis aku ni ha..sebab aku lalu kat situ sebelum balik rumah.Bazar Taman Semantan. Banyak jugak pilihan makanan dan dengan lupa diri nya aku dah terbeli banyak makanan walaupun aku makan sorang je..


Lepas berbuka semalam aku fikir balik lepas ni kalo pergi bazar tak nak beli lebih dari 2 jenis lauk ngan satu jenis kuih je..air bancuh sendiri..bukan apa kalo habis makan tak apa takut tak habis..membazir...membazir kan amalan syaitan.


p/s : nak berbuka apa lak hari ini?

Kadang-Kadang Teringin Jua....: Homestay <b>di Temerloh</b> Pahang.

Posted: 01 Jul 2012 04:32 AM PDT


Salam...
Kepada sesiapa yang berminat nak mencari homestay di Temerloh, berhampiran dengan Hospital, saya ada menyediakan sebuah rumah semi D yang dijadikan homestay dan sesuai untuk bilangan keluarga yang ramai.

Untuk melihat gambar-gambar kemudahan yang disediakan, bolehlah melayari link di bawah.

Link :http://homestayshah.blogspot.com/

Panduan untuk pengguna GPS
Address: No 26 jalan jaya 6/1 Taman jaya 6 Temerloh Pahang Malaysia
Satellite: 91W GALAXY 17 (G-17) | NIMIQ 1 | NIMIQ 2
Elevation: -77.9°
Azimuth (true): 255.8°
Azimuth (magn.): 256.1°

Shah Homestay <b>di Temerloh</b> | BookingHomestay.Com

Posted: 06 Aug 2012 11:34 PM PDT

Facilities

Kemudahan yang lengkap disediakan.

Description

Sebuah unit semi D dijadikan rumah sewa harian sesuai untuk bilangan keluarga yang besar. Berhampiran dengan Hospital Temerloh dan berada di taman yang dihuni kejiranan melayu. Sesuai untuk rombongan kenduri perkahwinan dan menziarahi saudara mara di hospital Temerloh.

Mempunyai 2 bilik ( 3 katil kelamin) berhawa dingin dan 2 katil bujang serta mempuyai 2 bilik air.

Juga berhampiran dengan kawasan perniagaan. 7 eleven, farmasi, kedai makan dan lain-lain perniagaan di sekitar Taman Jaya 6.

Jika ingin menginap bolehlah hubungi :

Suhaimi : 0145173345
Norhayati : 0145173411

atau emelkan kepada : nizampurun@yahoo.com
Layari blog Shah Hoemstay di http://homestayshah.blogspot.com/ untuk mendapatkan maklumat lebih jelas.

Ad Reference ID: 585004c56f1cbf2

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads