Selasa, 6 November 2012

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


Masyimalo&#39;s Heart : Malam Hari <b>Di Cameron Highlands</b>

Posted: 04 Nov 2012 03:00 PM PST

Hari ni aku ada training kat Kelana Jaya. Hurm seminggu ni memang entri auto publish aje la. Dah seminggu training kat sana
Sambung stori kat CH. Cameron ni yang bestnye ialah pasar malam kat Brinchang tu. Tapi bukannya pasar mlm die ada byk maknan pun. Yang ada banyak cam jagung rebus, ubi manis, cendawan goreng. Makanan2 yang lain cam laksa ke apa, memang susah nak jumpa...
Lepas magrib ktorg terus gerak g pasar malam sbb takot jem. alhamdulillah, jem takde tapi nak cari paking punye la susah. Last2 jumpe paking tp kene menapak jauh sikit la....
Rayyan dalam kereta sebok suh amek gamba die..

Gamba kami sefamili.. Hurm berkilat muka, memang takde make up ke apa.. Malas nok!
Bergamba bersama MIL, SIL seme...
Rayyan and papa.. Budak ni memang kene dukung, kalau tak penat aih mengejar die... Dah la lari laju kemain...
Antara peberet aku sayur hijau goreng tu, tak tahu nama apa.. Tapi sayur tu memang jumpa kat CH je. Rasa ni lemak2 manis ...
Tengok la punye sesak pasar mlm CH, daripada sejuk terus rasa panas aku... Huhu dok berlaga2 berhimpit2 gini.. Memang tak tahan...
MIL dok pilih2 suar tok Danish... Danish relek je tido hehe.. Tak kesah orang ramai ke hape...
Pas je habes tawaf pasar malam, terus lapo... Memula ingat nk tapau maknan pasar malam tapi takde apa yg buleh beli pun.. Last2 makan kat Steamboat sebelah Tudor Inn.... Haraga sekepala RM20... Ktorg amek tok 4 orang je, share2.. Tu pun dah banyak dah...

Memang lapo ni, maklumlah sejuk... Cepat je rsa lapa...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads