Khamis, 8 November 2012

06 di cherating - Google Blog Search

06 di cherating - Google Blog Search


Pemenang 3D2N <b>di</b> Legend <b>Cherating</b> Resort | Hidup Biar Sedap

Posted: 10 Oct 2012 06:36 AM PDT

Saya minta maaf kerana terlewat untuk mengumumkan siapakan pemenang yang akan menerima hadiah penginapan di Legend Cherating Resort sempena ulangtahun perkahwinan ke 21 saya bulan lepas.  Ada beberapa urusan ofline yang perlukan lebih perhatian.

Memandangkan kesemua peserta adalah rakan blogger yang saya kenal rapat, keputusan ini saya serahkan 100% kepada suami kerana dia adalah orang yang terkecuali dari lingkungan rakan blogger.  Saya tak berani nak buat keputusan kerana saya risau diri tak cukup telus. Saya takut terbias dengan perhubungan rakan blogger.

Saya kalau boleh nak bagi semua peserta menang, semua kawan-kawan tetapi tunggulah ulangtahun perkahwinan ke 50 nanti, InsyaAllah.  Beberapa tahun lepas, saya buat kontest tiada pemenang utama. Semua dapat hadiah yang serupa.  Saya jenis tak sampai hati…. hihihiks!

Ini adalah senarai peserta yang sudi mencerikan pengalaman dan kenangan mereka. Bukan senang untuk bercerita hal peribadi seperti ini dan saya sangat menghargainya. Terimakasih kerana luangkan masa dan sudi berkongsi.

Setelah diaudit oleh encik suami , beliau memilih Puan Bee dengan entrinya Kenangan Indah Buat Anak-anakku untuk menerima hadiah penginapan 3 hari 2 malam di Legend Cherating Resort.

Kepada semua peserta lain, suami saya juga bermurah hati untuk memberi hadiah saguhati yang sedang beliau fikirkan. Saya akan hubungi kemudian untuk proses seterusnya.

Ini bukanlah peraduan yang ketat dan terlalu berat. Saya anggap ini adalah suatu cara saya meraikan rakan blogger sempenan ulangtahun perkahwinan kami yang ke 21.

Mungkin ada hadiah lain yang secara tidak langsung telah saya berikan kepada blog rakan-rakan peserta. Contohnya seperti ini.

outgoing link dari kujie2.com

Outgoing link dari kujie2.com ke blog peserta kontest

Link peserta yang mengambil bahagian akan saya letakkan di sidebar untuk tempoh 2 minggu lagi untuk menghargai penyertaan mereka.  Moga adalah sedikit limpahan trafik  dari saya untuk mereka.

Tahniah untuk Puan Bee dan terimakasih untuk rakan-rakan lain.  Semoga perkahwinan kita semua akan terus dirahmati Allah dan sentiasa dalam peliharaanNya.

Post Lain Yang Berkaitan:

  1. Ulangtahun Perkahwinan ke 21 Kujie:Tawaran Hadiah Penginapan Di Legend Cherating
  2. Pemenang Dan Penenang
  3. Ulangtahun Perkahwinan Ke 21 #TillJannah
  4. Pemenang Peraduan Pemasangan Jubin Percuma Oleh MML
  5. Hanya Kerana Cinta

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads