Jumaat, 9 November 2012

06 di jerantut - Google Blog Search

06 di jerantut - Google Blog Search


WZWH: Calon Presiden Amerika Tidak Berani Berkempen <b>Di Jerantut</b>

Posted: 04 Nov 2012 07:24 PM PST

Pakatan Rakyat syok sendiri kata boleh tawan 8 parlimen Pahang PRU 13. Cameron Highlands, Raub, Kuala Lipis, Jerantut, Temerloh, Indera Mahkota, Kuantan and Paya Besar.
Sebab itu Pakatan Rakyat turun dengan bakal PM dengan gaya kempen calon Presiden Amerika dalam siri Jelajah Pungkor Rakyat Pahang!
Presiden PAS Hadi Awang pun bila dengar pungkor Anwar Ibrahim terus mahu terbang melayang mahu bertanding di parlimen Pekan!

Calon Presiden Amerika ini tidak berani turun berkempen di Jerantut. Tidak tahu mengapa? Siri Jelajah Pungkor Rakyat Pahang ini melalui parlimen Temerloh, Kuala Krau, Kuantan , Indera Mahkota dan Paya Besar
Calon Presiden Amerika ini suka meniru Abuya Al-Arqam berkempen guna bas mewah. Berkempen di Pahang tidak perlu pakai bas mewah cukup pakai bas buruk aje lagi rakyat Pahang suka....
Sekarang ini pemimpin tertinggi Pakatan Rakyat sedang studi strategi Abuya Al-Arqam bagaimana hendak dapat dana dari pengikut, bagaimana hendak buat pengikut jadi fanatik dan thoib, dan bagaimana boleh terus memimpin dari alam ghaib!
Sambutan yang diterima dari rakyat Pahang tidaklah hangat sebagaimana seperti yang diharapkan.
Mudah pada pemikiran rakyat Pahang...
Calon Presiden Amerika hanya boleh jual pungkor.
Kerajaan BN yang ada boleh deliver janji ditepati-royalti minyak seratus juta dan bakal beratus juta lagi menceritakan segala-galanya.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads