Sabtu, 22 Disember 2012

06 di bukit tinggi - Google Blog Search

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


Bercuti ke Colmar Tropicale <b>di Bukit Tinggi</b> dan - Catatan Kehidupan <b>...</b>

Posted: 25 Nov 2012 09:35 AM PST

Assalamualaikum... tadi penat betul berjalan-jalan ke Berjaya Hills..kami bermalam di sana 2hari 1malam...kalau nak masuk kena tempah melalui online dulu tau.. kami tempah hotel Colmar Tropicale...harga bilik dalam lingkungan RM400 ke atas.. reka bentuk hotel tersebut berpandukan stail Perancis..hehe, ala2 france.. memang cantik tau.. rasa macam dah pergi ke Perancis la pulak.. tapi,tak perlu risau nak cakap Perancis ke BI..kebanyakan pelancong datang dari Malaysia..kalau korang nak cakap BI pun tak kisah.. nak praktik la katakan.. baiklah, saya akan tunjukkan pengalaman saya melalui gambar-gambar ni yea..kalau teringin sangat nak pergi memang tak rugi la..berbaloi..

Pintu masuk utama ke Colmar Tropicale











Yeargghhh..jom lompatttttt..






Rasa nak teroka je semua alam kat dalam hutan tu..



Sesuai untuk beristirehat dan menenangkan fikiran









 Ikut gaya orang Jepun lak..Arigato




Seterusnya,kami pergi menaiki shutter ke Animal Park




Akhirnya,kami pulang setelah habis pengembaraan ke semua tempat...alang2 dah sampai baik jalan-jalan walaupun ke ceruk..hehe..




Tiada ulasan:

Catat Komen

ads