Sabtu, 15 Disember 2012

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


aizamia3: Percutian <b>di Cameron Highlands</b>..

Posted: 12 Dec 2012 09:07 PM PST

Highway sesak sebab adanya camera EAS tu..
Cuaca petang semasa kami baru sampai.. panas tapi berangin..
Syukur tak hujan sepanjang kami di sana..
cuma perjalanan balik turun arah Tapah, hujan lebat..
Tempat penginapan kami di Country Lodge belakang Balai Bomba Brinchang..
Memang aku pilih tempat penginapan yang dekat dengan pasar malam Brinchang..
Jalan kaki je.. kalau naik kereta.. nangis jawabnya.. sesak teramat..
Signal WiFi dalam apartment kitorang tak bagus sebab very poor sampai takleh nak online langsung..
Nak kata tak sejuk.. tipulah.. berdiri kat balkoni lama-lama pun aku tak sanggup.. sejuk tapak kaki aku..
Cahaya matahari baru keluar..
Awal pagi aku dah gedik santai kat balkoni apartment sambil layan pemandangan waktu pagi..
Pagi-pagi dah ada yang santai menghirup suhu sejuk dingin pagi..
Aku..? Tengok dari atas jelah sambil picit tekan hadiah 'in advance' dari hubby..
Banyak gambar aku tak dapat nak kongsikan sebab ada kejadian yang buat aku ngilu perut berlaku beberapa jam sebelum kami balik..
psstt: Tak dapat nak online bila dak Nuha turut sama nak gedik manja dengan lappy ku ini..

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads