Khamis, 6 Disember 2012

06 di merapoh - Google Blog Search

06 di merapoh - Google Blog Search


gambar!! keretapi ekspress tergelincir <b>di merapoh</b> <b>...</b> - NICEZONES

Posted: 17 Aug 2012 11:45 PM PDT


FOTO !!! KERETAPI EKSPRESS TERGELINCIR DI MERAPOH, PAHANG
03:02  Ekspress Wau | Keretapi Ekspress Wau Tergelincir di Merapoh yang mana telah menyebabkan 11 penumpang cedera, tiga lagi daripadanya parah, apabila dua gerabak kereta api tersebut yang dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kelantan tergelincir di Merapoh dekat Lipis, hari ini.

Ketua Polis Daerah Kuala Lipis, Superintendan Abdul Razak Hasan berkata, dua daripada 14 gerabak kereta api Ekspres Wau itu tergelincir kira-kira 11 kilometer selepas Stesen Keretapi Merapoh pada jam 6.30 pagi.

Katanya, tiga mangsa yang parah dan lapan cedera ringan tersebut telah dihantar ke Hospital Gua Musang, Kelantan bagi mendapat rawatan lanjut dan identiti kesemua mangsa belum diketahui.

Beliau berkata, gerabak yang tergelincir itu ditinggalkan di tempat kejadian sebelum kereta api itu meneruskan perjalanan ke Tumpat lebih kurang dua jam kemudian. Abdul Razak berkata, punca kejadian masih dalam siasatan.

Title Post: GAMBAR!! KERETAPI EKSPRESS TERGELINCIR DI MERAPOH, PAHANG
Reviewer: Shafiq Mujahid - ItemReviewed: GAMBAR!! KERETAPI EKSPRESS TERGELINCIR DI MERAPOH, PAHANG Rating: 100% based on 9999899 ratings. 122034450 user reviews.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads