Selasa, 1 Januari 2013

06 di teluk cempedak - Google Blog Search

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


a Delusional Thinking Of Liza Razak: <b>Teluk Cempedak</b>

Posted: 22 Nov 2012 08:31 PM PST

{ Teluk Cempedak . 10th November 2012 }
"No medicine cures what happiness cannot."
  Gabriel Garcí­a Márquez
Waktu paling seronok sewaktu kami berada di Kuantan 2 minggu lepas adalah masa kami melepak beramai-ramai di Teluk Cempedak. Kami pergi pada pukul 10 malam selepas majlis pernikahan Akmal & Tqah pada sebelah petang. Masa dalam perjalanan ke sana, jalan memang sesak. Rupa-rupanya ada event di sana. Tapi apa-apa pun tak mematahkan semangat kami nak melepak di Teluk Cempedak. Sampai je di sana, kami order Chatime dan Hot & Roll. Boleh makan dan minum di tepi pantai. Memang seronok bila dapat merasa angin laut di waktu malam sekali sekala. Nasib baik cuaca agak baik malam tu dan saya pulak bawak flash, boleh camwhoring sekali. Memang macam-macam gaya ada...hehe. Kalau ada rezeki ke Kuantan next time, memang confirm saya akan datang lagi !!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads