Jumaat, 15 Mac 2013

06 di teluk cempedak - Google Blog Search

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


rumah hadi awang terbakar!!! ribut besar <b>di teluk</b> <b>...</b> - The Flying Kick

Posted: 04 Feb 2013 09:48 PM PST


Ada mangkuk hayun yang cuba mengaitkan dengan KEMURKAAN ALLAH TAALA kepada program MY BEAUTIFUL MALAYSIA yang dilancarkan oleh Perdana Menteri di Teluk Cempedak semalam apabila ribut melanda dan mencederakan beberapa orang.

Beberapa blog pro-Pakatan telah melaporkan berita berkenaan dan para pecacai pun kemudiannya memberikan pelbagai komen yang sekali imbas memperlihatkan tahap pemikiran mereka yang cukup cetek, bahkan terlalu memalukan untuk digelarkan sebagai manusia yang beriman.

Kena kat Pemimpin UMNO dan Barisan Nasional, dikatakan malapetaka disebabkan ada perkara-perkara maksiat dan syubhah di dalamnya.

Nah, ini ada satu berita yang perlu pula dinilai oleh para pecacai Pakatan yang bersungguh-sungguh mengatakan, ribut di Teluk Cempedak itu adalah kemurkaan Allah Taala...


Jam 12:00 tengah hari tadi, Madrasah Darul Quran, Masjid Rusila, Marang, Terengganu yang mempunyai kaitan rapat dengan Presiden PAS, Abdul Hadi Awang, musnah dalam satu kebakaran. 90 orang pelajar terlibat.

Agak-agaknya, para pecacai nak kata apa yer?

Bab-bab gini kalau nak diguraukan atau dipolitikkan atau nak dipadanmukakan, sampai bila pun tidak akan selesai tetapi sampai bila-bila pun, anak cucu atau generasi akan datang akan melihat generasi awal mereka yang beria-ia buat andaian bangang, sebagai punca mengapa mereka mewarisi genetik bangang...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads