Rabu, 3 April 2013

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


makan-makan <b>di tanjung lumpur</b> kuantan | Beautiful Precious <b>...</b>

Posted: 14 Feb 2013 06:46 AM PST

salam semua...kalau kita sebut kuantan mesti kita biasa dengar tanjung lumpur kan.tempat makan paling dicari bila datang ke kuantan. mana tidaknya semua makanan and ikana2 segar semuanya..
menjilat jari lah kalau makan..
kalau wanie pulak selalu sangat makan kat kedai Marina terletak berdepan dengan surau tanjung lumpur...memang sedaplah..menu special die ialah ketam and sotong telur masin...
nyumm...nyummm,...menyelerakan sungguh
dan sekarang wanie dah kenalkan kat kawan-kawan adik beradik, sedara mara  and sahabat handai hehehe.and dorang semua pun dah mengakui kesedapan ketam dan sotong ni.
ni ialah lala..memang favourite wanie lah lala ni
ikan masak tiga rasa and sweet sour
ni lah sotong kegemaran wanie...sedap sangat tau....sampai xterkata
sila-sila lah singgah kedai marina ni kalau korang pegi ke kuantan ye..dan kalau sesiapa yg duduk area pekan kuantan and terengganu yg selalu turun kuantan and mencari-cari kedai makan try la kat sini kedai makan paling sedap !!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads