Ahad, 16 Jun 2013

06 di bentong - Google Blog Search

06 di bentong - Google Blog Search


KENAPA DAPigs TAK FAIL PETISYEN <b>DI BENTONG</b> <b>...</b> - Semut Hitam

Posted: 08 Jun 2013 12:00 AM PDT

Buat sekian kalinya, puak - puak Pakatan Haramjadah tu terus menipu rakyat. Bukti demi bukti telah pun terhidang didepan mata. Apa lagi yang hendak dinafikan oleh mereka?

SH nak tanya semula, Apa Sebab Pakatan Haramjadah tu buat Himpunan 'Blackout'? Sebab diorang dakwa berlaku kejadian Blackout di Bentong.

Selepas dakwaan tersebut disangkal oleh ADUN Ketari yang mewakili DAPigs, mereka mula menggelabah tak tentu arah. Diorang puas nak cari isu lain.

Sebelum ini juga, puak - puak Pakatan Haramjadah tu terus mendakwa wujud 'Keganjilan' di Bentong. Kononnya nak jugak diorang tegakkan benang yang basah.

Nak jugak diorang mengukuhkan dakwaan kononnya kejadian Blackout tu berlaku di Bentong untuk memenangkan calon Barisan Nasional. 

Tapi, kenapa pulak diorang tak buat petisyen membantah keputusan tersebut dengan menggunakan alasan 'Blackout' yang diorang dok dijaja sebelum ini?

Itu yang menjadi persoalan kepada kita sekarang. Diorang buat dakwaan, tapi kenapa tak de buat laporan? Kan nampak sangat diorang tu cuba nak menipu rakyat.

Semalam puak - puak Pakatan Haramjadah tu kata diorang akan failkan petisyen dibeberapa kawasan Parlimen. Kenapa Parlimen Bentong tidak termasuk dalam senarai?

Jelas, itu semua hanya tipu muslihat dan agenda jahat puak - puak Pakatan Haramjadah tu je sebenarnya. Nampak sangat diorang sengaja nak memperbodohkan rakyat. Pun masih ada jugak yang tak sedar diorang dah kena kencing!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads