Ahad, 30 Jun 2013

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


Cari Penginapan <b>Di Cameron Highlands</b> Wafa Homestay Terbaik <b>...</b>

Posted: 14 Jun 2013 08:01 AM PDT

Musim cuti telah habis dengan berakhirnya cuti sekolah pada 9 June yang lalu. Kami tertatarik dengan tempahan homestay di blog Wafa Homestay, Tanah Rata, Cameron Highlands.

Dari Januari hingga Jun, Wafa Homestay sentiasa mendapat sambutan yang amat menggalakkan.  Mungkin ramai pemilik homestay di seluruh negara tertanya-tanya bagaimana Wafa Homestay begitu mendapat sambutan hangat.

Bagi Cari Homestay, kami berpendapat mungkin kerana Wafa Homestay terletak di tempat yang strategik iaitu di tempat peranginan tanah tinggi yang terkenal di seluruh dunia, Cameron Highlands. memang double bonus bagi Wafa homestay!

Nama Wafa Homestay itu sendiri telah establish di kalangan pelancong domestik terutamanya yang berugama Islam.  Namun keyakinan pelanggan untuk mendapatkan layanan istimewa dari pengurus Wafa Homestay, puan Sharifah Anita Wafa menjadi tunjang utama kesuksesannya. Itulah yang menjadi keutamaan pengurus homestay ini, kepuasan pelanggan…

Inisiatif menyediakan "Borang Kepuasan Pelanggan Wafa Homestay" memberi kelebihan untuk menjadi panduan bagi menambah baik layanan, perkhidmatan, peralatan dan keperluan pelanggan.

Maklumat lengkap, itulah yang paling diperlukan oleh setiap pencari homestay. Jika anda melayari blog Wafa Homestay, anda akan dihidangkan dengan segala maklumat tentang homestay dan kelengkapannya, tetapi juga memberikan maklumat tempat-tempat menarik yang "wajib" anda kunjungi.

Berada di Wafa Homestay, sama seperti anda berada di hotel mewah 5 bintang, dengan prasarana yang disediakan adalah berkualiti tinggi.  Dalam masa yang sama, anda akan terasa seperti berada di rumah sendiri, dari set sofa, TV, perhiasan di ruang tamu, katil, tilam dan perabot di bilik tidur, keperluan memasak dan peralatan dapur semuanya serba lengkap.

Candangan kami – Wafa Homestay adalah pilihan terbaik bagi setiap pelancong yang ingin menginap di Cameron Highlands. Jadi jangan berlengah lagi buat tempahan sekarang untuk percutian anda kerana Wafa Homestay sentiasa menjadi rebutan pengunjung-pengunjung Cameron Highland.

wafa homestay ruang tamu

wafa homestay

wafa homestay bilik tengah

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

Jadi jangan buang masa,  hubungi puan Sharifah Anita Wafa di : 017 620 5642 atau Asnawi –   012 603 3175. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads