Isnin, 3 Jun 2013

06 di cherating - Google Blog Search

06 di cherating - Google Blog Search


Hotel <b>di Cherating</b>, Kuantan Malaysia? | Cuti Malaysia

Posted: 27 May 2013 07:32 AM PDT

hotel di cherating

hotel di cherating kuantan

Hotel di Cherating : Sesiapa ingin bercuti di Cherating tapi masih tercari-cari hotel yang berpatutan dan selesa mungkin boleh cuba menginap Hotel di Cherating, Malaysia (Hotel Holiday Villa Cherating). Hotel Di Cherating, Malaysia ini yang bertaraf 4 bintang menawarkan penginapan ala resort dan kekuatan hotel ini adalah kerana

berhadapan dengan Pantai Cherating, antara pantai tercantik di Pantai Timur.

Review Hotel di Cherating Malaysia : Hotel Holiday Villa Cherating

Bukan itu sahaja Hotel di Cherating, Malaysia (Hotel Holiday Villa Cherating) memperindahkan lagi kawasan dengan taman-taman yang nampak semula jadi di samping 2 kolam renang untuk kanak-kanak dan dewasa bersukaria. Apabila Cuti Malaysia sampai ke sini nampak hotel ini cuba mengekalkan seni bina melayu tradisional. Memang best.

Gambar hotel di cherating

Rata-rata pengunjung di Hotel di Cherating, Malaysia (Hotel Holiday Villa Cherating) berpuas hati dengan layanan kakitangan hotel, harga yang berpatutan dengan keadaan hotel dan lokasi hotel berhadapan dengan pantai yang cantik. Hotel ini juga berdekatan dengan restoran seafood. Walaubagaimanapun Cuti Malaysia merasakan kalau ruangan tandas atau bilik mandi ini lebih besar sedikit akan dapat memberikan lebih keselesaan pada pengunjung.

hotel di cherating

Informasi Hotel di Cherating, Malaysia : Hotel Holiday Villa Cherating?

  • Kolam renang kanak-kanak dan dewasa
  • Jakuzzi dan spa
  • Tempat rekreasi (gelanggang tenis dan gym)
  • Pantai yang berhampiran

Sesiapa yang berduit lebih atau ingin memanjakan diri anda boleh menginap di Family Suite yang mempunyai private pool pada kadar semalam bermula dnegan harga serensah RM 600++.

Keseluruhan Cuti Malaysia berpuas hati dengan Hotel Holiday Villa Cherating dan akan kembali menginap di sini jika ingin bercuti di Cherating lagi.

P/S : Ada kalangan pembaca Cuti Malaysia yang berminat nak berkongsi review & pengalaman menginap di Hotel Holiday Villa Cherating?

Lagi 6 Gambar Hotel di Cherating Kuantan : Holiday Villa Cherating

hotel di cherating malaysia

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads