Sabtu, 22 Jun 2013

06 di karak - Google Blog Search

06 di karak - Google Blog Search


Super SERAM! Video Pontianak Dirakam Sedang Terbang <b>Di</b> <b>...</b>

Posted: 20 Jun 2013 06:23 PM PDT


Super SERAM! Video Pontianak Dirakam Sedang Terbang Di Lebuhraya Karak (Video) | Rasanya,ramai diantara kita yang pernah mendengar dan tidak mustahil ada pembaca blog ini yang pernah mengalami pengalaman menakutkan diganggu oleh hantu terutamanya pontianak.Oleh kerana popularnya kisah hantu dan sinonim dengan lebuhraya karak,pihak KRU ada menerbitkan sebuah filem yang berjudul KARAK pada tahun lepas.Baru-baru ini kecoh di laman internet terutamanya di laman Facebook apabila satu video 'seram' tersebar meluas kepada pengguna-pengguna Facebook. Video tersebut menunjukkan satu lembaga pontianak sedang terbang di kawasan tersebut. Benarkah? Boleh tonton video di bawah.

Dalam video 'seram' iaitu 'Pontianak …merayau di KM 42 Bukit Tinggi arah ke Kuantan', jelas menunjukkan terdapat kelibat hantu atau pontianak yang sedang berdiri di tepi jalanraya.

Kalau ditonton sepanjang video itu, pontianak itu sekejap mencecah tanah, dan sekejap kemudian dia terbang ke langit.

Meremang jugalah bulu roma!


Video itu juga jelas menunjukkan kelibat pontianak itu walaupun dirakam dengan hanya menggunakan telefon bimbit sahaja.

Opss!

Jangan terpedaya! Itu hanyalah video yang sengaja diada-adakan.

Yang sebenarnya, kelibat pontianak yang dilihat itu hanyalah lakonan semata-mata.

Tak percaya? Cuba tonton video yang lagi satu.

Video yang kedua itu menunjukkan perjalanan sebenar sewaktu proses pengambaran filem berjudul 'Momok Jangan Panggil Aku' arahan M. Jamil.

Jadi, bagi penonton-penonton yang sedang menyaksikan pengambaran yang dijalankan di highway itu, memanglah sengaja merakam 'aksi' pontianak manusia yang terbang.

p/s : Kepada pembaca blog media-siber ini,rasanya pasti anda pernah mendengar atau pernah mengalaminya sendiri terutamanya yang melibatkan gangguan makhluk halus sepanjang melalui lebuhraya Karak,ataupun dimana-mana sahaja.Jom kongsikan pengalaman anda disini.

pp/s : Berita baik..in sha allah bermula bulan depan...sesiapa yang menjadi top komentar di blog ini akan menerima hadiah berupa topup RM50..jadi marilah komen ramai-ramai..jika mendapat sambutan menggalakkan admin akan tambah lagi hadiah.Tiada ulasan:

Catat Komen

ads