Ahad, 8 September 2013

06 di bukit ibam - Google Blog Search

06 di bukit ibam - Google Blog Search


5 Sep 13 : Lawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 <b>...</b>

Posted: 06 Sep 2013 05:15 AM PDT

Lawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit Ibam

Lawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit IbamLawatan Tahunan Panglima Tentera Udara Ke Skn 322 TUDM Bukit Ibam

BUKIT IBAM, 5 Sep 13 – Skn 322 TUDM Bukit Ibam hari ini telah menerima lawatan rasmi dari Panglima Tentera Udara, YBhg Jen Tan Sri Dato' Sri Rodzali Bin Daud TUDM dan delegasi seramai 20 orang.

Panglima Tentera Udara dijemput bersama-sama warga Skuadron meraikan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri yang diadakan di Dewan Seri Ibam. YBhg Panglima dihiburkan dengan persembahan oleh anak-anak anggota Skuadron dan telah menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada semua kanak-kanak yang hadir pada majlis tersebut.

Lawatan rasmi Panglima Tentera Udara bermula dengan lawatan ke seksyen – seksyen yang terdapat di skuadron ini serta tapak projek tanah runtuh di Bukit Pemandang diikuti Majlis Makan Tengahari bersama anggota Skuadron dan Sesi Dialog bersama Panglima Tentera Udara sekaligus merasmikan Dewan Seri Ibam.

Sebelum berangkat pulang, YBhg Panglima menunaikan Solat Jumaat di Masjid Al-Nahdhah Bukit Ibam dan seterusnya berangkat pulang pada jam 2.30 petang.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads