Ahad, 29 September 2013

06 di teluk cempedak - Google Blog Search

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


<b>TELUK CEMPEDAK</b> | Ainaa Roseberry

Posted: 18 Sep 2013 08:24 AM PDT

Pada hari Sabtu yang lepas, almaklumlah time cutikannn. Soo ena dan kawan ena, Lina pergi ke Teluk Cempedak untuk menghirup udara segar di sana. Asyik terperap dalam bilik je, mahu jadi gila ena ni nanti. Dah la duduk luar dari campus, rasa grrrrrrr je. Kalau dalam campus boleh merayap rayap dalam campus, cuci mata. Wakakakaka.

Dari pukul 4 petang sampailah malam kami stay kat situ. Solat apa semua kat situ, malam baru kami balik. Makan sambil lepak kat Hutan Bandar Bistro, perghhhhh berpuas hati ena makan kat situ. Nanti ena buat review sedikit mengenai tempat makan HBB ni. Hehehe.

Jom tengok gambar gambar ena ye. Ena mula berjinak jinak edit gambar kat adobe photoshop ni. So warna gambar agak kureeenngggg cantik. Hehehehe. Sorry ye my readers. Next time, dah okaylah. By the way, lets enjoy!



Diikutkan, ena nak berjumpa dengan kawan blogger kat TC pada hari kejadian. Mencari cari jugalah dia, nombor phone dia tak ada lagi, so alamatnya memang tak jumpa. Huaaaaaaaaa. Sedih sangat sangat. Tak mengapalah, lain kali boleh jumpa lagi. =) Lama lagi ena kat Kuantan ni. So keep calm, wat lek wat peace.

Sesiapa blogger yang duduk berdekatan dengan Kuantan ni, sila roger ena ye sama ada kat blog ni mahupun di Ainaa Roseberry (Click). Nak buat gathering nanti, jumpa kat Kuantan Parade ke, kat Teluk Cempedak ke. Hehehehehe.  XD

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads