Khamis, 5 Disember 2013

06 di mentakab - Google Blog Search

06 di mentakab - Google Blog Search


Daris Aqil Dah Berada <b>di Mentakab</b> - EjamOthman

Posted: 01 Dec 2013 08:18 PM PST

wpid Lena aqil tidur dalam kereta Daris Aqil Dah Berada di Mentakab

Alhamdulillah petang semalam telah selamat sampai ke Mentakab bersama-sama anak-anak, isteri, mak mertua dan keluarga adik ipar. Perjalanan semalam juga lancar dengan diselitkan karenah putera-putera kami. Alongnya sibuk nak kelik nak kelik sebab teringat kampung lagi agaknya. Aqil pula tidur kejap-kejap sahaja mungkin seronok nak tengok tempat baru agaknya.

wpid Tidur dalam pangkuan papa Daris Aqil Dah Berada di Mentakab

Cuaca hujan memang tak dapat dielakkan sepanjang perjalanan. Ekstra berhati-hati diperlukan ketika memandu sebab nak elakkan jalan berlubang lagi dengan keadaan hujan lebat di sesetengah kawasan. Masalah pemandu yang susah sangat nak pasang lampu ketika hujan ni memang penyakit yang susah nak ubat, mereka nak tengok orang mudah tapi tidak terfikirkah mereka untuk mudah dilihat juga dalam keadaan cuaca yang terbatas itu.

Written by Ejam Othman

EjamOthman 496x500 Daris Aqil Dah Berada di Mentakab

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

382 total views, 90 views today

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads