Rabu, 31 Julai 2013

06 di bentong - Google Blog Search

06 di bentong - Google Blog Search


Pengguna Lega Harga Ayam Kembali Stabil <b>Di Bentong</b>

Posted: 24 Jul 2013 12:00 AM PDT

BENTONG - Langkah kerajaan melaksanakan Skim Kawalan Harga Musim Perayaan bermula semalam sehingga 11 Ogos ini disambut baik oleh pengguna daerah ini dengan menyifatkan mampu mengekang peniaga menaikkan harga barangan tertentu sesuka hati. Mereka menyifatkan tindakan tersebut merupakan langkah terbaik khususnya peniaga ayam yang menjual sehingga RM8.40 sekilogram sebelum skim berkenaan dikuatkuasakan dengan menetapkan harga siling RM7.70 sekilogram. Seorang pengguna, Nordin Musa, 58, berkata, dia berpuas hati apabila kerajaan memasukkan harga ayam itu dalam senarai skim tersebut bagi membendung segelintir peniaga mengambil kesempatan mengaut keuntungan melampau. "Sejak akhir-akhir ini ramai kalangan pengguna merungut dengan tindakan peniaga yang menjual daging ayam sehingga RM8.40 sekilogram. Pelaksanaan skim berkenaan mampu mengekang mereka menjual sesuka hati," katanya. Seorang lagi pengguna, Zafizah Mat Saad, 38, berharap kerajaan membendung kenaikan harga ayam itu pada awal Ramadan lalu kerana perkara tersebut sentiasa berulang setiap tahun. "Walaupun harga ayam sebelum ini bukan barangan kawalan tetapi kerajaan sepatutnya sudah boleh menjangkakan kenaikan harga itu berikutan permintaan bertambah pada bulan Ramadan. "Kerajaan boleh menasihati para penternak tingkatkan pengeluaran ayam supaya orang tengah tidak ambil kesempatan dengan alasan kekurangan bekalan atau import ayam negara lain bagi tampung keperluan Ramadan dan Aidilfitri," dakwanya. #sumber

Cutefood: Roti Canai tampal melayu <b>di Bentong</b> | CuteCarry

Posted: 29 Jun 2013 08:04 PM PDT

Roti telur memang biasa kita makan tetapi kalau roti tampal? Cutecarry mula-mula ingat roti tampal tu macam rati naan yang ditampal dalam tempayan tetapi sebenarnya ialah roti telur yang cara pembuatan berlainan sikit.Telur digoreng atas kuali roti canai dan kemudian roti canai tersebut "ditampal" bersama telur. Telur berada didalam roti tetapi masih dalam bentuk telur goreng mata kerbau. Lebih kurang cam tu lah pembuatannya. CuteCarry tengok sekali lalu je macam dia buat.

Roti canai man kedah ( rasaya orhang Kedah mai duduk Bentong) ini ialah roti canai melayu okeh itu lain sedikit daripada roti canai mamak terutamanya kari dan dhalnya. Ia kari melayu,tidak sepekat kari mamak dan rasanya sedikit mild. Tetap roti canainya amat lembut. Waktu makan terasa struktur lembut roti canai tersebut. Pilihan Cutecarry ialah banjir style campoq sambai tumih ikan bilis dan dengan teh tarik. Phewwwww!!!!!!

Kejap ada kejap tiada! Bersalahlah kononnya!

Cutecarry makan roti ini di Bentong ketika didalam perjalanan ke Fraser Hills ada grooming class untuk pelajar Universiti Kebangsaan Malaysia. Gerai ini terletak di Jalan Tras,Bentong. Tidak tahu nak describe lokasi sebenar tetapi gerainya terletak berdekatan dengan Petronas. Jika anda dari pekan Bentong menghala ke Fraser Hills, ia akan terletak di sebelah kanan jalan..beberapa meter disebelah kiri jalan ialah Petronas. Well..I am so bad when it comes to jalan..kalau ke sana, bertanyalah ye!!

Please like my fanpage FB CuteCarry

Comments

comments

Tags: , , , , ,

06 di temerloh - Google Blog Search

06 di temerloh - Google Blog Search


Tukar Tiub: MALAM INI TUKAR TIUB <b>DI TEMERLOH</b>

Posted: 19 Jun 2013 10:27 PM PDTdirancang dalam pilihan raya
------------

di negeri pahang - Google Blog Search

di negeri pahang - Google Blog Search


minggu pertama dewan undangan <b>negeri pahang</b> <b>...</b> - Laman Rasmi

Posted: 07 Jul 2013 01:33 PM PDT

Bermula 01 Julai 2013 yang lalu, bermulalah tugas kesemua Adun dari Pakatan Rakyat di Negeri Pahang untuk melaksanakan amanah yang diberikan oleh rakyat di Dewan Undangan Negeri Pahang.  Terdapat dua Adun mewakili KEADILAN di dalam Dun iaitu Adun Semambu, YB Lee Chean Chung dan Adun Teruntum, YB Sim Chong Siang.
Bersama dengan rakan-rakan dari Pakatan Rakyat, kesemua Adun dari KEADILAN setakat ini telah berjaya menunjukkan prestasi yang baik.  Meskipun kedua-dua Adun dari KEADILAN tersebut tidak berpengalaman berada di dalam Dun, namun mereka begitu banyak pengalaman di luar khususnya di dalam tugas-tugas membantu permasalahan rakyat.  
YB Lee Chean Chung, Adun Semambu memang dikenali begitu aktif bergerak mendekati para penduduk di sekitar Indera Mahkota tidak mengira kaum dan agama.  Kepetahan beliau bertutur di dalam bahasa Melayu mrmudahkan beliau berinteraksi dengan masyarakat yang majoritinya berbangsa Melayu di kawasan Semambu yang diwakilinya.  Justeru itu, tidak menjadi masalah besar buat beliau untuk menyuarakan masalah rakyat di kawasannya apabila berpeluang berucap di dalam Dun.
Adun Teruntum pula, YB Sim Chong Siang sememangnya amat dikenali khususnya di kawasan Parlimen Kuantan.  Beliau sebelum ini begitu lama berkhidmat sebagai Pegawai Khas kepada Ahli Parlimen Kuantan, YB Fuziah Salleh.  Bahkan, Pusat Khidmat Ahli Parlimen Kuantan itu sebelum PRU 13 lagi seolah-olah menjadi rumah kedua buat YB Sim Chong Siang.  Maka, amat tepat sekali kali ini beliau diberi peluang bertindak sendiri sebagai Adun Teruntum bukan lagi pembantu kepada YB Fuziah Salleh yang terus dikekalkan di Parlimen Kuantan.  Komitmen Adun Teruntum ini sebenarnya banyak meringankan bebanan yang terpaksa dipikul oleh YB Fuziah Salleh.  Begitu juga Adun Semambu, YB Lee Chean Chung telah banyak membantu Ahli Parlimen Indera Mahkota yang baru iaitu Pengerusi KEADILAN Pahang, YB Dato' Fauzi Abdul Rahman.
Rakyat sememangnya mengharapkan kedua-dua wakil mereka di Dun Semambu dan Teruntum akan bekerja keras demi kebajikan rakyat.  Kawasan Kuantan dan Indera Mahkota boleh dikatakan kawasan elit namun tidak bermakna tiada penduduk di sekitar kawasan ini yang berada di dalam kesempitan serta memerlukan perhatian dari Wakil Rakyat mereka.  Ini lah cabaran buat kedua-dua Adun kita.

06 di mempaga - Google Blog Search

06 di mempaga - Google Blog Search


Gotong Royong Perdana PIBP PAPN <b>Mempaga</b> - setiap anak <b>...</b>

Posted: 09 Jul 2013 07:27 PM PDT

Salam 1 Malaysia.

Program yang telah dijalankan pada bulan Februari ialah Gotong Royong Perdana PIBP PAPN Mempaga. Di dalam mesyuarat bulanan yang telah diadakan pada awal bulan Februari, semua ahli telah bersetuju untuk menetapkan beberapa tugas dan pembahagian tugas kepada semua ibubapa serta barang-barang yang eprlu dibawa.

Program gotong royong telah dijalankan pada 23 Februari 2013 bersamaan hari Sabtu. Program bermula seawal jam 8.00 pagi. Program ini amat mendukacitakan pihak PAPN kerana hanya 10 keluarga yang hadir. Oleh itu pembahagian tugas perlu dibincangkan semula bagi melicinkan perjalanan program gotong royong. Tetapi di sini, pihak PAPN amat berbangga dan berterima kasih kepada semua ibubapa yang hadir bersama anak-anak pada hari tersebut kerana dapat bekerjasama menjalankan program dengan jayanya walaupun dalam bilangan yang kecil.

Antara tugas yang dilakukan ialah meracun rumput di kawasan belakan PAPN, mencuci katil, kerusi, meja, barang-barang permainan serta mencuci bangunan PAPN. Program gotong royong selesai pada jam 11.30 tengahari dan diakhiri dengan jamuan makan.. The end..

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


Penerokaan haram <b>di Cameron Highlands</b> jejas pelancongan ABN <b>...</b>

Posted: 10 Jul 2013 11:49 PM PDT

KUALA LUMPUR – Kegiatan penerokaan tanah secara haram di Cameron Highlands turut menjejaskan industri pelancongan di kawasan tanah tinggi itu selain memberi kesan buruk kepada alam sekitar.

Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar, Datuk Seri G. Palanivel berkata, kemerosotan kehadiran pelancong melibatkan pelawat tempatan dan juga dari negara luar seperti Singapura, Korea Selatan, Taiwan dan Jepun.

"Penerokaan tanah secara haram ini menjadi masalah besar kepada penduduk Cameron Highlands.. oleh sebab itu saya mahu mewujudkan peranan NGO (badan bukan kerajaan) untuk bantu mengawal keadaan di kawasan itu.

"Oleh kerana hasil pertanian Cameron Highlands menyumbang lebih RM2 bilion kepada eksport negara, saya akan berbincang bersama rakan alam sekitar dan petani bagaimana masalah itu dapat diatasi kerana jika keuntungan terjejas, negara juga yang akan menghadapi masalah," katanya.

Beliau menjawab soalan tambahan Khoo Soo Seang (BN-Tebrau) pada sesi soal jawab lisan di Dewan Rakyat, di sini hari ini.

Menurut Palanivel, setiap petani yang meneroka tanah secara haram "merampas" tanah kerajaan negeri membabitkan keluasan antara 0.8 dan 1.6 hektar walaupun kerajaan Pahang sudah meluluskan 5,705.17 hektar tanah dengan status lesen menduduki sementara (TOL) untuk aktiviti berkenaan.

Menjawab soalan tambahan M. Kulasegaran (DAP-Ipoh Barat) mengenai suhu tinggi di Cameron Highlands, Palanivel berkata, perkara itu turut disumbangkan oleh fenomena global selain aktiviti penerokaan hutan secara haram.

Katanya, Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) mempunyai perancangan untuk menanam semula pokok bagi memulihkan suhu di kawasan itu.

Selain itu, Palanivel berkata kementeriannya mengenal pasti empat isu utama berkaitan alam sekitar di situ, iaitu hakisan tanah akibat aktiviti penerokaan untuk pertanian yang dikesan berleluasa, masalah kelodak dan pemendapan sungai, pencemaran kualiti air sungai disebabkan sisa aktiviti pertanian serta banjir kilat dan banjir lumpur.

Beliau berkata, beberapa jabatan di bawah kementeriannya termasuk Jabatan Alam Sekitar, Jabatan Pengairan dan Saliran (JPS) dan Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia sedang dan akan menjalankan usaha ke arah pemeliharaan dan pemuliharaan alam sekitar di Cameron Higlands.

Katanya, dalam usaha melebarkan sungai untuk meningkatkan kapasiti air sungai serta menampung air ketika hujan, JPS akan melaksanakan lapan projek kecil bernilai RM1.3 juta tahun ini dan tiga projek kecil bernilai RM1.2 juta tahun depan untuk menangani banjir kilat. – Bernama

06 di ketari - Google Blog Search

06 di ketari - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di ketari</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Jul 2013 07:05 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Laman Rasmi: PARLIMEN BENTONG MILIK DAP, DUN <b>KETARI</b> <b>...</b>

Posted: 13 Mar 2013 12:07 PM PDT

Baru-baru ini di Bentong, Setiausaha Agung DAP YB Lim Guan Eng telah membuat pengumuman bahawa DAP akan bertanding di Parlimen Bentong dengan meletakkan Wong Tack, aktivis Kumpulan Hijau yang terkenal sebagai calon parti tersebut.
Parlimen Bentong sebelum ini adalah kerusi yang diperuntukan kepada PKR namun bagi menghadapi PRU ke 13 ini beberapa rundingan telah dijalankan di antara PKR dan DAP bagi menentukan calon dan parti manakah yang mempunyai kelebihan dan mampu untuk menggugat Bn di kerusi panas tersebut.  Di dalam perjumpaan dan rundingan yang beberapa kali telah diadakan, PKR tiada masalah untuk memberikan kerusi Parlimen Bentong kepada DAP demi untuk menambah bilangan kerusi di peringkat Persekutuan agar objektif PR menuju Putrajaya lebih terbuka, tetapi PKR juga berpendapat parti ini juga mempunyai peluang yang besar untuk menang di beberapa kerusi Dun yang sebelum ini dimiliki oleh DAP di Pahang.
Sehubungan itu, satu persetujuan telah dibuat awal dahulu iaitu PKR bersedia untuk melepaskan Kerusi Parlimen Bentong kepada DAP dengan tukaran bahawa PKR mahu DAP memberi laluan untuk PKR di dua buah kerusi Dun iaitu di Dun Ketari (Bentong) dan Dun Tanah Rata (Cameroon Highland)  yang sebelum ini adalah kerusi milik DAP.
Apabila DAP kelmarin mengumumkan bahawa Parlimen Bentong akan diwakili oleh parti tersebut, maka ini bermakna rundingan pembahagian kerusi di antara PKR dan DAP yang tertunggak begitu lama telah selesai dan PKR kini bersedia untuk meletakkan calon di Dun Ketari dan Dun Tanah Rata sebagaimana rundingan di peringkat awal.  
PKR Pahang di dalam satu Mesyuarat Khas pagi semalam (13 Mac 2013) membuat keputusan menyokong penuh calon dari DAP yang bertanding di Parlimen Bentong dan PKR akan mengarahkan semua jentera di Bentong untuk turun membantu DAP di dalam menentukan kemenangan di Parlimen tersebut.  Di dalam masa yang sama, PKR juga mengharapkan agar DAP boleh memberikan komitmen untuk bersama menggerakkan jentera PR di Dun Ketari dan Dun Tanah Rata agar matlamat PR menawan Pahang akan tercapai.
PKR juga telah menetapkan calonnya di kedua-dua Dun tersebut.  Justeru itu, pengumuman dari DAP dan juga dari PKR Pahang ini telah berjaya menyelesaikan masalah pembahagian kerusi yang tertangguh sekian lama.  Mesyuarat semalam juga mengambil keputusan bahawa pembahagian kerusi di Negeri Pahang kini sudah selesai dan dimuktamadkan.  
Mulai sekarang, PKR kini mula fokus kepada gerak kerja pilihanraya dan mempunyai keyakinan hasil dari kerjasama di antara PAS dan DAP, kita mampu membuat kejutan di Negeri Pahang di dalam PRU ke 13 nanti, InsyaAllah.

06 di chenor - Google Blog Search

06 di chenor - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Jul 2013 07:34 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jul 2013 07:18 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Jul 2013 07:11 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Jul 2013 07:17 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Jul 2013 07:25 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Jul 2013 07:22 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Jun 2013 07:23 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jun 2013 07:16 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 31 May 2013 07:19 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Apr 2013 07:46 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Apr 2013 07:43 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Mar 2013 07:15 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Mar 2013 07:44 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Mar 2013 07:48 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Mar 2013 07:22 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Nov 2012 07:33 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Laman Basikal: Kayuhan <b>Chenor</b> (ngayuh ke sungei) 1

Posted: 27 Oct 2012 09:05 PM PDT

Bersempena pesta air di Pekan Lama Chenor telah diadakan juga Kayuhan Chenor yang di namakan Moh Kayuh ke Sungai.
 01 Garisan permulaan adalah tapak pekan sehari lama Chenor di tebing sungai pahang. Terlihat seketika kelibat Musairi Musa.
 02 Bersemangat nak mulakan kayuhan Chenor.
 04Setelah sampai kembali ke Pekan Sehari Lama Chenor (tapak permulaan) peserta Kayuhan Chenor dapat makan mee hon.
 05 Abah bersama kumpulan Semantan MTB. Mereka sedang dalam perancangan mengadakan Jambori Temerloh/Patin.
 06 Peserta Semantan dengan peserta Giant.
 08 Nombor pendaftaran untuk setiap basikal yang menyertai Kayuhan Chenor. Nombor ini juga digunakan untuk cabutan bertuah. Hadiah utama adalah body basikal jenama Scott dan sebuah basikal fixie. Body dimenangi oleh kaum ibu manakala fixie dimenangi oleh kaum bapa.
 09 Berihat setelah sampai.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Dec 2012 07:09 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Safiah Ibrahim: ~ Kenduri kawin <b>di Chenor</b> ~

Posted: 22 Dec 2012 06:47 AM PST

Eh. Kenapa saya rasa tajuk tu sangat skema?

Perkahwinan Sharifah Fatimah dan Syed Ridhuan di Kampung Bunian, Chenor.

Moga ikatan suci mereka akan berkekalan sampai ke syurga. Bahagia mereka di sulami gembira.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Nov 2012 08:02 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Nov 2012 07:33 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Laman Basikal: Kayuhan <b>Chenor</b> (ngayuh ke sungei) 1

Posted: 27 Oct 2012 09:05 PM PDT

Bersempena pesta air di Pekan Lama Chenor telah diadakan juga Kayuhan Chenor yang di namakan Moh Kayuh ke Sungai.
 01 Garisan permulaan adalah tapak pekan sehari lama Chenor di tebing sungai pahang. Terlihat seketika kelibat Musairi Musa.
 02 Bersemangat nak mulakan kayuhan Chenor.
 04Setelah sampai kembali ke Pekan Sehari Lama Chenor (tapak permulaan) peserta Kayuhan Chenor dapat makan mee hon.
 05 Abah bersama kumpulan Semantan MTB. Mereka sedang dalam perancangan mengadakan Jambori Temerloh/Patin.
 06 Peserta Semantan dengan peserta Giant.
 08 Nombor pendaftaran untuk setiap basikal yang menyertai Kayuhan Chenor. Nombor ini juga digunakan untuk cabutan bertuah. Hadiah utama adalah body basikal jenama Scott dan sebuah basikal fixie. Body dimenangi oleh kaum ibu manakala fixie dimenangi oleh kaum bapa.
 09 Berihat setelah sampai.

Fokus Parlimen Maran: Perubahan bakal berlaku <b>di Chenor</b> | Minda <b>...</b>

Posted: 25 Jul 2012 10:56 PM PDT


CHENOR – Majlis Tindakan Dun (MTD) Chenor yakin penduduk kawasan Chenor akan membuat perubahan dengan menyokong calon Pas sekali gus memberi mandat kepada Pakatan Rakyat (PR) untuk memimpin kerajaan secara berkebajikan dan adil.


Penyelarasnya, Ramli Awang Abdul Rahman berkata, hasrat utama PR yang dianggotai Pas, PKR dan DAP adalah untuk membela nasib rakyat semua kaum yang ditindas kerajaan Barisan Nasional (BN) selama ini.


"Pakatan yang diajar oleh Islam dinamakan tahaluf (kerjasama politik). Dalam satu negara, kita berpakat menegakkan keadilan dan membanteras kezaliman.


"Kita perlu mengajar pengundi memahami dengan betul perbezaan antara Pas dan Umno serta perbezaan PR dengan BN.


"Pas tegakkan Islam sepertimana dalam al-Quran dan Umno anggap Islam hanyalah agama rasmi dalam Perlembagaan (Persekutuan) yang digubal British," katanya.


Ramli berkata,  jentera pilihan raya Pas Kawasan Maran kini sudah bersiap sedia untuk menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) akan datang dengan menyediakan pelbagai keperluan asas jentera di peringkat akar umbi bagi memudahkan pergerakan ahli.


Menurutnya, komitmen yang ditunjukkan ahli parti yang mendekati pengundi tanpa mengira latar belakang amat diperlukan kerana kekuatan jentera pilihan raya bergantung pada kerja di peringkat akar umbi.


"Kami kini bersedia untuk mengerakkan jentera pada bila-bila masa dan fokus sekarang adalah untuk terus memastikan jentera berjalan lancar.


"Rakyat sudah terbuka dan bijak menilai malah perkembangan kemudahan internet membuka ruang kepada mereka untuk mendapatkan maklumat daripada pelbagai sumber yang boleh dipercayai dan bukan hanya pada satu pihak sahaja," katanya.

Safiah Ibrahim: ~ Kenduri kawin <b>di Chenor</b> ~

Posted: 22 Dec 2012 06:47 AM PST

Eh. Kenapa saya rasa tajuk tu sangat skema?

Perkahwinan Sharifah Fatimah dan Syed Ridhuan di Kampung Bunian, Chenor.

Moga ikatan suci mereka akan berkekalan sampai ke syurga. Bahagia mereka di sulami gembira.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jul 2013 07:05 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Safiah Ibrahim: ~ Kenduri kawin <b>di Chenor</b> ~

Posted: 22 Dec 2012 06:47 AM PST

Eh. Kenapa saya rasa tajuk tu sangat skema?

Perkahwinan Sharifah Fatimah dan Syed Ridhuan di Kampung Bunian, Chenor.

Moga ikatan suci mereka akan berkekalan sampai ke syurga. Bahagia mereka di sulami gembira.

Safiah Ibrahim: ~ Kenduri kawin <b>di Chenor</b> ~

Posted: 22 Dec 2012 06:47 AM PST

Eh. Kenapa saya rasa tajuk tu sangat skema?

Perkahwinan Sharifah Fatimah dan Syed Ridhuan di Kampung Bunian, Chenor.

Moga ikatan suci mereka akan berkekalan sampai ke syurga. Bahagia mereka di sulami gembira.

ads