Jumaat, 7 Mac 2014

06 di triang - Google Blog Search

06 di triang - Google Blog Search


Swans Lyloo: Makeup <b>di</b> Felda Kemasul <b>Triang</b> Pahang pada <b>...</b>

Posted: 06 Feb 2014 10:58 PM PST

Hi u all..harini mass nak update pic yang telah diberi sentuhan oleh Mass pada 01hb Feb 2014 di Felda Kemasul Triang Pahang..
Alhamdulillah syukur kerana pada tarikh 1hb Feb ni Mass menerime tempahan makeup dari 4 org customer..p malangnya Mass tidak mampu menunaikan kesemuanya kerana Mass telah menerima tempahan makeup awal di Triang Pahang..maaf sangat2 kepada customer diluar sane..jika anda booking saya awal pasti saya akan membuat penyusunan untuk anda..
So, dibawah adalah hasil sentuhan yang diberikan kepada customer..mase untuk makeup hanya ada setengah jam sahaja..ini kerana adalah kelewatan pengantin sampai dan Mass terpakse menyiapkannye dalam masa yang ada..Oleh itu, kening pengantin kali ini tidak dicukur ataupun digam tetapi hanyela merapikan dan mencantikkannya sahaja..


BLOG PAHANG: 06 <b>di triang</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Mar 2014 01:13 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

wakil produk shaklee <b>di</b> kerayong, bera, <b>triang</b>, temerloh,mentakab <b>...</b>

Posted: 09 Dec 2013 02:55 AM PST

TEKS : NURMAZLEN MOHD JOHAR

Masih mencari pengedar SHAKLEE yang SAH serta betul mengikut prosedur SHAKLEE yang baikm malah ingin cuba berniaga dengan keluarga SHAKLEE saya, anda berada di blog yang betul.

 Selain mendapat harga produk SHAKLEE yang berbaloi, anda juga akan mendapat cara mengambil produk SHAKLEE dengan betul secara percuma.

 Jika berminat untuk memulakan perniagaan SHAKLEE, di sini kami menyediakan bimbingan yang berterusan dengan usaha yang gigih daripada anda. Hanya bermula dengan RM65, kita bersama-sam belajar untuk mendapat pulangan sama ada 2, 3, 4 atau 5 angka.


Untuk mendapatkan produk SHAKLEE di sekitar daerah KERAYONG, BERA, TRIANG, TEMERLOH dan MENTAKAB, anda boleh menghubungi saya di talian 013-9334920 (nurmazlen) samada melalui call, sms atau whatsapp. Jika anda berada sekitar bandar BERA, TRIANG, TEMERLOH dan MENTAKAB, saya boleh menghantar terus kepada anda. Untuk yang jauh dari tempat yang saya senaraikan tadi, saya akan uruskan penghantaran melalui pos laju atau gdex. Mudah dan senang kerana pilihan di tangan kita.

Selain dari saya, anda juga boleh menghubungi

Inafazlin 019-9216076 (kawasan Temerloh)
Norull Aimarizan 017-9305755 (kawasan Temerloh)
Rohani 013-5016939 (kawasan kepong, Selangor)

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads